Meccano Junior - Politieauto RC S.T.E.M. Bouwpakket

Afmeting verpakking: 35 x 25 x 9 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Nu besteld, morgen in huis - Express Service
39, 99
In winkelwagen OK
Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van NL
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 51.215 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Omschrijving
Creëer je eigen Meccano Junior-avonturen boordevol actie met de RC-politieauto. Dit STEM-bouwpakket �?? de eerste RC van Meccano Junior �?? heeft alles wat kinderen nodig hebben om hun eigen op afstand bestuurbare politieauto te bouwen met een werkende kofferbak. De RC-politieauto wordt geleverd met 73 onderdelen, een chassis, twee stuks gereedschap, twee stickervellen, een bouwinstructie en een gebruiksvriendelijke controller, perfect voor kinderen en beginners. Het is supereenvoudig om te bouwen met Meccano Junior. Klik de moeren op de onderdelen om ze vast te zetten en gebruik de bouten om de stukken bij elkaar te houden. Kies uit de twee verschillende sets stickers om je voertuig volledig te personaliseren en gebruik vervolgens de controller om vooruit en achteruit te rijden en naar links en rechts te sturen. Met een frequentie van 2,4 GHz kun je de op afstand bestuurbare Meccano Junior-auto bedienen tot op 30 meter afstand. Met de RC-politieauto van Meccano Junior is het creëren van je eigen reddingsmissies nog nooit zo leuk geweest. Doe de kofferbak open en dicht, stop er actiefiguren of ander speelgoed in en race naar de volgende scène. Voor meer manieren om te bouwen en te spelen kan het chassis van de RC-politieauto worden gecombineerd met andere Meccano Junior-sets (elk afzonderlijk verkocht). De RC-politieauto van Meccano Junior biedt een uitdagende en toch lonende bouwervaring waar jonge bouwers en volwassenen samen van kunnen genieten. Wanneer kinderen hun RC in elkaar zetten, leren ze hoe principes uit de wetenschap, technologie, techniek en wiskunde praktisch worden toegepast, ontwikkelen ze hun hand-oogcoördinatie en fijne motoriek en oefenen ze met problemen oplossen. Vereist 6 AAA-batterijen (4 voor het voertuig, 2 voor de controller), niet meegeleverd. De STEM-pakketten van Meccano Junior (speelgoed afzonderlijk verkocht) zijn geweldige verjaardagscadeaus, kerstcadeaus of cadeaus voor kinderen vanaf 5 jr. voor elke gelegenheid. Haal de RC-politieauto in huis en til je Meccano Junior-bouwwerken naar een hoger niveau.

Inhoud: 73 onderdelen, 1 RC-chassis, 1 controller, 2 stuks gereedschap, 2 stickervellen, 1 bouwinstructie (voor 1 model)
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1070284
Afmeting verpakking: 35 x 25 x 9 cm
Geschikt vanaf: 5 jaar
EAN code: 778988381151
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Meer van Spin Master:
Aantal onderdelen: 73 stuk(s)
Materiaal: Kunststof
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Heb je een vraag over 'Meccano Junior - Politieauto RC S.T.E.M. Bouwpakket'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.