Clicformers Basisset, 110dlg.

Afmeting: verpakking 50 x 40 x 7,5 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Nu besteld, morgen in huis
49, 99
In winkelwagen OK
Dit artikel wordt gratis verzonden in NL BE DE
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van NL
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 50.927 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Omschrijving
Onvoorstelbaar wat je met 78 Clicformers en 32 accessoires allemaal kan bouwen. Echt, deze Basic Set 110 PCS is de droom van jonge ingenieurtjes en creatieve prinsessen van 4 tot 12 jaar. Want het constructiespeelgoed van Clicformers laat de verbeelding op hol slaan. Je bouwt er zo goed als om het even wat mee. Wat dacht je van een schattig eendje of een trendy handtas? Niet zo je ding? Misschien ben je meer te vinden voor een stoere vrachtwagen, een slimme satelliet of een te gekke raket? Of anders ineens een schorpioen? Je hebt het begrepen..., met Clicformers bouwspeelgoed creëer je alles waar je van droomt in een handomdraai. Je gebruikt het meegeleverde inspiratieboekje met handleidingen of je fantasie. Het resultaat is altijd even adembenemend. Clicformers is duurzaam en fun speelgoed waar je maar geen genoeg van krijgt. Daarom is het erg populair als peuterspeelgoed om kinderen kleuren en vormen te laten ontdekken, maar ook als kinderspeelgoed waarmee kinderen - afhankelijk van hun leeftijd - steeds ingewikkelder creaties gaan bouwen. Deze Clicformers verpakking bevat voldoende bouwspeelgoed om urenlang creatief bezig te zijn, maar ook als je grenzeloze fantasie verder reikt dan het aantal Clicformers in deze doos hoef je niet te panikeren. Alle Clicformers verpakkingen zijn namelijk onderling combineerbaar voor nog meer speelplezier. En omdat het educatief speelgoed is, maak je niet alleen veel plezier, je wordt er ook nog eens slimmer van. Want 3D-denken gaat plots veel beter en dat is goed voor tijdens de wiskundeles. Dat is meteen ons geheimpje... Sssst, vertel het niet verder, maar Clicformers is de leukste manier om door eindeloos veel te spelen ook slimmer te worden. De beste reden om er extra veel in huis te halen en er super vaak mee te spelen!

Clics en Clicformers lijken op elkaar, maar de bouwblokjes kunnen niet door elkaar gebruikt worden. Clicformers zijn groter, waardoor je meer geometrische vormen kan maken en creatiever kan bouwen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1250231
Afmeting: verpakking 50 x 40 x 7,5 cm
Geschikt vanaf: 4 jaar
EAN code: 8809465532710
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Meer van Clicformers:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Heb je een vraag over 'Clicformers Basisset, 110dlg.'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Hieronder staan vragen die andere mensen al gesteld hebben

Op 12 oktober 2017 om 20:22 door Danny Goedenavond,

Past clicformers op clicks?

Alvast bedankt oor uw antwoord.

Met vriendelijke groet,
Danny Kastenberg
Reactie van Lobbes.nl Beste Danny,

Bedankt voor je vraag.

Clicformers lijken op het eerste gezicht misschien nogal sterk op Clics. Er zijn inderdaad gelijkenissen. Net als Clics is Clicformers erg leuk, educatief constructiespeelgoed. Toch kan je beide bouwblokjes niet door elkaar gebruiken, want Clicformers zijn geen Clics. Wat zijn dan de verschillen? Clicformers zijn groter dan Clics. Hierdoor kunnen er meer geometrische vormen aan de speelsets worden toegevoegd om nog creatiever te bouwen. Daarom zijn ze ook handiger om mee te bouwen. Omdat Clicformers uit een ander materiaal vervaardigd zijn – hoogwaardige ABS – kunnen de bouwblokken ook op elkaar vastgeklikt worden én klikken ze ook nog eens makkelijker in elkaar. Extra vernieuwingen zijn dat je de Clicformers blokjes ook in een bepaalde hoek kan zetten en dankzij de haak-blok kan je nu ook van buitenaf aanbouwen.

Hartelijke groet,
Marvin van Lobbes.nl
Staat het antwoord hier niet tussen? Neem contact met ons op of stel je vraag hier!