Clicformers Basisset, 70dlg.

Afmeting: verpakking 41 x 32 x 6,5 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Nu besteld, morgen in huis
32, 99
In winkelwagen OK
Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van NL
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 50.833 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Omschrijving
De Basic Set 70 PCS is de uitgebreide versie van de 50 PCS. In deze verpakking vind je eveneens 22 meegeleverde accessoires, een stickervel om je creaties nog meer glans te geven en een boekje met handleidingen voor als je inspiratie het even laat afweten. Deze Clicformers set is een prima verpakking voor de startende Clicformers bouwers die graag meteen grotere constructies bouwen of meerdere figuren tegelijkertijd willen creëren. Want dat heb je met creatieve denkers die houden van constructiespeelgoed: die willen hun creativiteit niet ingeperkt zien door een tekort aan bouwspeelgoed en Clicformers blokjes. Daarom is deze verpakking erg geschikt als ontdekkingsdoos voor Clicformers. Je start met een mooie basisset waarvan je weet dat je die straks met alle andere verpakkingen kan gaan combineren. Zo wordt je Clicformers universum steeds groter en je bouw vaardigheden steeds verfijnder. Want ja, het educatief speelgoed van Clicformers is buitengewoon fun speelgoed. De favoriet van ouders én kinderen. Want spelen met Clicformers is niet alleen erg leuk, het helpt ook de fijne motoriek ontwikkelen en stimuleert het creatieve denken. Wie had gedacht dat je van het bouwen van dat Clicformers hondje of die coole vrachtwagen ineens ook slimmer werd! Clicformers is als peuterspeelgoed geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. En omdat Clicformers zelf ook slim speelgoed is, blijft het boeien. Dat maakt dat dit kinderspeelgoed met je kind meegroeit. Er worden steeds ingewikkelder constructies mee gebouwd door de blokjes en accessoires telkens opnieuw op een andere manier ineen te klikken. Clicformers is dan ook duurzaam en prima bestand tegen jaren van bouwen, afbreken en heropbouwen. Constructiespeelgoed in de puurste zin van het woord dus, waarbij het enige gevaar is dat je kinderen er gewoon niet genoeg van krijgen. Maar dat is dan weer net de bedoeling van fun speelgoed, of niet?

Clics en Clicformers lijken op elkaar, maar de bouwblokjes kunnen niet door elkaar gebruikt worden. Clicformers zijn groter, waardoor je meer geometrische vormen kan maken en creatiever kan bouwen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1250229
Afmeting: verpakking 41 x 32 x 6,5 cm
Geschikt vanaf: 4 jaar
EAN code: 8809465532697
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Communie- en Lentefeest:
Merk: Clicformers
Materiaal: Kunststof
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Heb je een vraag over 'Clicformers Basisset, 70dlg.'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.