VTech Activiteitenkubus

Afmeting: verpakking 33 x 33 x 22,5 cm
Omschrijving
Speel en leer met de activiteiten kubus van Vtech. Ontdek aan elke zijde van de kubus weer wat nieuws. Sla de bladzijde van het boekje om en luister naar de bekende kinderliedjes. Druk op de lichtgevende toetsen en ontdek dieren, cijfers, kleuren en muziek. Draai aan de wijzer en leer dieren, etenswaren en voorwerpen. De kip speelt graag met haar kuiken. Sorteer de vormpjes en zorg dat ze door het juiste gat gaan, dit helpt met je oog-handcoördinatie. Draai en schuif aan de verschillende beweegbare onderdelen, zo ontwikkel je je fijne motoriek! Luister tijdens het spelen naar de grappige geluiden, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes voor nog meer speelplezier. Kom mee op ontdekking en zoek ieder dier!

- Kies een kant en maak plezier!
- Druk op de interactieve toetsen of draai de wijzer en maak kennis met dieren, cijfers, kleuren, etenswaren, voorwerpen en muziek.
- Luister tijdens het spelen naar de grappige geluiden, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes voor nog meer speelplezier.
- Het bewegen van de verschillende onderdelen en het plaatsen van de vormen in de juiste opening draagt bij aan de ontwikkeling van de fijne motoriek en de oog-handcoördinatie.
- 10 melodietjes en 4 gezongen liedjes.
- Regelbaar volume.
- Stevig en duurzaam design.
- Automatische uitschakeling.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 3830365
Afmeting: verpakking 33 x 33 x 22,5 cm
Inclusief batterijen: 2x Philips Batterij R3 AAA Long Life (1999913)  
Geschikt voor: Vanaf 9 maanden
EAN code: 3417761834237
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Taal: Nederlandstalig
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Reviews
Op 10 november 2020
Geschikt waarvoor het bedoeld is.
Op 13 oktober 2020
Onze zoon voor z’n eerste verjaardag gegeven en hij vind het fantastisch. Met elke kant van de kubus is iets te doen/ontdekken. Enige reden dat hij geen vijf sterren krijgt is de prijs, die vind ik vrij hoog.
Op 9 augustus 2019
Mijn kleinzoon heeft er veel plezier van
Op 14 juli 2018
Een erg leerzame en leuke speelgoedkubus.
Op 25 oktober 2016
Leuke muziekjes. Van alles op Te beleven van liedjes naar cijfers en dierengeluiden.