SES Tiny Talents - Sense Around Activiteitenring

Afmeting verpakking: 20 x 20 x 9 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Nu leverbaar
22, 99
In winkelwagen OK
Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van NL
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 51.198 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Omschrijving
De Sense around activiteiten ring is speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten! Je kindje kan nog niet kruipen, maar verkent de wereld met alle zintuigen. Het kijkt met grote ogen rond en grijpt naar en sabbelt aan alles. Liggend in de activiteitenring valt er genoeg te ontdekken!

Allereerst de ring zelf. Deze is gemakkelijk in elkaar te zetten door de losse delen in elkaar te schuiven. De hoepel heeft een zachte hoes van textiel met negen vrolijke lusjes om aan te friemelen en de activiteiten aan te hangen met de schakelringen. Drie kaarthouders kunnen om de hoepel geklemd worden. Vier stevige dieren kaarten van vilt zijn aan één kant bedrukt met hoog contrast zwart-wit afbeeldingen, het eerste wat baby'tjes echt goed zien.

Aan de andere kant hebben ze een vrolijk kleurtje! Bewaar ze samen aan een ring of plaats er drie in de kaarthouders, zodat je kindje ze goed kan bekijken en spelenderwijs traint om zijn of haar hoofdje op te tillen. De drie vrolijke speel- en bijtsleutels zijn veilig om in de mond te stoppen en fijn als de eerste tandjes doorkomen. Ze hebben vrolijke vormen, kleuren en verschillende texturen om te ontdekken. Handig samen te bundelen aan één van de schakelringen. Doordat de ring negen lusjes heeft om activiteiten aan te koppelen is er nog ruimte om extra Tiny talents producten of eigen doekjes, speeltjes of knuffeltjes aan de ring toe te voegen.

Geschikt vanaf de geboorte.
Lees meer
Te vinden in de volgende categorieën:
Specificaties
Artikelcode: 3310688
Afmeting verpakking: 20 x 20 x 9 cm
EAN code: 8710341131296
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van SES:
Aantal spelers: 1 of meer
Kleur: Meerkleurig
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.

Heb je een vraag over 'SES Tiny Talents - Sense Around Activiteitenring'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.