Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

VTech Zoef Zoef Dieren

Beoordeling 4.9 / 5 door 127 klanten 5 1
Ga op ontdekkingsreis in de dierenwereld met de Zoef Zoef Dieren. De Zoef Zoef Dieren van VTech zijn geschikt voor kinderen van 1 tot en met 5 jaar. Bekijk ook de leuke Zoef Zoef Dieren speelsets zoals de boomhut. De speelsets bevatten Magische Sensors waarop de diertjes reageren met vrolijke reacties. Ontdek alle liedjes, geluidjes en lichten.
Lees meer
VTech Zoef Zoef Dieren
7 Producten. Sorteren op:
Populariteit

Zoef Zoef Dieren van VTech

Met de Zoef Zoef Dieren maken kleintjes spelenderwijs kennis met de verschillende dieren uit het dierenrijk. De diertjes zitten boordevol weetjes zoals waar ze leven maar ook welke bijzonderheden ze hebben. Welk Zoef Zoef dier wordt jouw kind zijn favoriet?

Zoef Zoef Sensoren

De speelsets van Zoef Zoef Dieren bevatten Magische Sensors waardoor de Zoef Zoef Dieren reageren met vrolijke reacties. Wanneer je het diertje op de sensor plaatst hoor je allerlei geluidseffecten, leuke melodietjes en grappige zinnetjes. Zo wordt jouw kleintje ondersteunt in de taalontwkkeling maar ook leert hij of zij spelenderwijs alles over de verschillende diertjes.

Zoef Zoef Dieren

VTech speelgoed wordt speciaal ontworpen om kinderen te ondersteunen tijdens hun ontwikkeling. Denk hierbij aan de taalontwikkeling, motorische vaardigheden maar ook komen muziek en oorzaak en gevolg aan bod door het spelen met Zoef Zoef Dieren speelsets zoals bijvoorbeeld de boomhut. Laat je kindje spelenderwijs leren, ontdekken en genieten van de Zoef Zoef Dieren!

Lees meer