Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Playmobil Dollhouse

Beoordeling 4.6 / 5 door 22 klanten 5 1
Speel je gezinsleven na in een Playmobil Dollhouse! Moeder bakt een lekkere taart, er wordt televisie gekeken, de dochter speelt op haar slaapkamer, terwijl haar kleine broertje een dutje doet in de babykamer van het Playmobil Dollhouse. In deze categorie vind je tussen al ons speelgoed naast huizen ook Playmobilsets om je Playmobil Poppenhuis mee in te richten!
Lees meer
Playmobil Dollhouse
6 Producten. Sorteren op:
Populariteit
Verwacht: 22-03-2024
22,99
 
Verwacht: 22-03-2024
19,99
Verwacht: 22-03-2024
24,99

Groot Playmobil Dollhouse

Een groot Playmobil Poppenhuis staat garant voor heel veel uren speelplezier. Een kind kan eindeloos verhalen verzinnen om de Playmobil poppetjes te laten beleven! In de vele kamers van een groot Playmobil Dollhouse, zoals het Playmobil Romantisch Poppenhuis, is genoeg plek voor volop avontuur!

Meeneem Playmobil Dollhouse

Een Playmobil Dollhouse is zo mooi. Je wilt hem het liefst overal mee naartoe nemen! Dat kan met het Meeneem Playmobil Poppenhuis, die je eenvoudig dichtklapt en aan een handvat met je meetilt!

Playmobil Dollhouse inrichting

De grote Playmobil Poppenhuizen worden geleverd zonder inrichting. Je vult ze zelf met meubels. Deze koop je bij Lobbes. Er is een Playmobilset met een keuken, woonkamer, badkamer, slaapkamer, kinderkamer en zelfs een Playmobil Babykamer met wieg!

Lees meer