schleich FARM WORLD Kippenvrienden 42574

Afmeting artikel: 19 x 13 x 5 cm
Omschrijving
Verdraaid! De kippenvrienden hebben weer toegeslagen! De drie kippenvrienden van avonturenspeeltuin schleich® Farm World zijn altijd wel in voor een lolletje en halen vaak streken uit in de stal. Iets van de oogst pikken, de slapende haan onderkliederen of je gesorteerde verzameling stiften in de war schoppen: de drie kippen verzinnen altijd wel iets nieuws. Kun jij erachter komen, wie van de drie alle plannetjes uitbroedt? De kleuren van de veren helpen je om ze uit elkaar te houden.

Als deze drie kippenvrienden uit de schleich® FARM WORLD samen zijn, laat de rommel en chaos niet lang op zich wachten. Mais stelen uit de oogst van de boer? Jep, gedaan. De slapende haan onderkalken? Zeker! Al je waskrijtjes op de badkamervloer laten vallen? Geef de kippen de schuld! Weet jij wie de meeste problemen veroorzaakt?
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1271018
Afmeting artikel: 19 x 13 x 5 cm
Afmeting verpakking: 19,2 x 13,6 x 5,8 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 4059433558899
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.