Together in Tune Drumstel

Afmeting verpakking: 46 x 32 x 29 cm
Omschrijving
Klaar om de volgende grote rockster te ontdekken? Laat je kleine muzikant het podium betreden met ons Magic Touch kinderdrumstel! Met de draadloze verbinding kunnen kinderen samen met vrienden en vriendinnen in een echte band spelen en hun muzikale talenten ontdekken.

Maak muziek met vrienden en familie
Nodig vrienden en familie uit om mee te doen en verbind de drums met onze Together in Tune Piano en Guitar. Samen vormen ze de perfecte muziekgroep en creëren ze de mooiste melodieën. Het beste van alles is dat de veilige radiosignalen de instrumenten automatisch verbinden en harmoniseren, dus ouders kunnen net zo veel plezier hebben als de kinderen!

Eindeloos speelplezier
Onze Magic Touch kinderdrumstel biedt verschillende speelmodi, waaronder Discover, Perform, Playful en Band. Kinderen kunnen genieten van echte drumklanken en met de muziekkaarten nieuwe klanken ontdekken. Met deze verschillende speelmodi zullen kinderen nooit genoeg krijgen van ons kinderdrumstel.

Kinderdrumstel voor alle leeftijden
Is je kindje nog erg jong? Geen probleem! Met onze Magic Touch technologie kan ieder kind vanaf 6 maanden al drummen. Het drumstel produceert de mooiste klanken met de lichtste aanraking, waardoor zelfs de kleinste muzikanten kunnen genieten van onze Together in Tune Drums. Werkt op 3 AA-batterijen (inbegrepen).
Lees meer
Te vinden in de volgende categorieën:
Specificaties
Artikelcode: 6010143
Afmeting verpakking: 46 x 32 x 29 cm
Benodigde batterijen: 3x Philips Longlife Batterij Zinc AA/R6, 12st. (1150049)  
Geschikt vanaf: Vanaf 7 maanden
EAN code: 6943478033887
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Materiaal: Hout
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.