EVA Foam IJsstokjes Kleur, 120st.

Afmeting artikel: 11,5 x 1 x 0,2 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Heb je zin om te knutselen en ben je op zoek naar inspiratie en nieuwe ideeën? Dit artikel is gebruikt bij het maken van deze kleurrijke bloemen van foam. Klik op deze banner om het bijbehorende knutselidee te bekijken. Zie de stap-voor-stap uitleg met extra foto's en ga lekker aan de slag!
Omschrijving
Laat uw creativiteit en fantasie de vrije loop met deze ijsstokjes van zacht, schuimend materiaal (EVA-foam), verkrijgbaar in een regenboog van fantastische kleuren. Door het zachte materiaal kunnen ze worden gebogen, gerold enzovoort, waardoor ze extreem flexibel en bruikbaar zijn in tal van creatieve projecten

Deze zachte ijsstokjes kunnen worden gebogen en in elkaar worden gerold en zijn daardoor ideaal voor het maken van veel dingen die gewone houten ijsstokjes niet kunnen. Probeer b.v. slingers, die ronde voorwerpen bedekken of ermee vlechten. Als je ze moet lijmen, gebruik dan Multi Clear-lijm.

IJsstokjes gemaakt van EVA-foam stimuleren vrij spel en verbeeldingskracht en kunnen in veel creatieve contexten worden gebruikt.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 6021570
Afmeting artikel: 11,5 x 1 x 0,2 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 5712854451765
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Foam
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.