Colorations - Maak en Versier je Houten 3D Voertuigen, Set van 4

Afmeting artikel: 10 x 7 x 3 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Nu leverbaar
15, 96
In winkelwagen OK
Prijs 3,99 per stuk, geleverd in een set van 4
Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van NL
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 51.281 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Omschrijving
Vier favoriete voertuigen staan klaar om de weg op te gaan of weg te vliegen! Haal de stukken uit de multiplexplaten, versier ze met verf, kleurpotloden of stiften en monteer ze door de gleuven uit te lijnen - geen gereedschap nodig. Puzzelbladen hebben slechts 4 tot 8 stukjes per voertuig, dus ze zijn gemakkelijk en leuk om op te lossen en in elkaar te zetten. De ontwerpen omvatten; een vrachtwagen, vliegtuig, helikopter en scooter! In elkaar gezet zijn de voertuigen gemiddeld 10 cm x 3,8 cm x 7,6 cm en staan ze zelfstandig. Ideaal voor klassikale projecten of familiebijeenkomsten, persoonlijk of online!

Er zijn ook begeleidende sets verkrijgbaar: 3D houten jungledierenpuzzels en 3D houten dinosauruspuzzels, zodat je je verzameling kunt uitbreiden! Aanbevolen voor kinderen vanaf 3 jaar. Het onafgewerkte hout is voorgeschuurd en voelt glad aan, zonder ruwe randen, en is volledig klaar om te beginnen met decoreren.


Bouw en versier 3D voertuigen van hout
• MAKEN EN VERSIEREN: Gebruik verf, kleurpotloden of stiften om kleurrijke details toe te voegen aan vier verschillende voertuigen die wachten om de weg of de luchtwegen op te gaan!
• SUPER EENVOUDIGE MONTAGE: Haal de stukken uit de geperforeerde multiplexplaten en schuif ze in elkaar om elke puzzel op te lossen - geen gereedschap nodig. Slechts 4 - 8 stukjes per voertuig, dus elke 3D-puzzel is eenvoudig en leuk om op te lossen en in elkaar te zetten.
• VIER FAVORIETEN: Vrachtwagen, vliegtuig, helikopter en scooter! Ze zijn elk gemiddeld 10 cm x 3,8 cm x 7,6 cm hoog als ze in elkaar gezet zijn en staan op zichzelf.
• FAMILIEPLEZIER: Koop de set van 4 - of meer! - en laat iedereen voertuigen versieren, in elkaar zetten en meer ontdekken.
• VERZAMEL OOK DE COMPANION PUZZELS: Voeg ook jungledieren en dinosaurussen toe aan je 3D Houten Puzzelcollectie. Maakt een geweldige weergave in een klaslokaal of thuis. Het onafgewerkte hout is voorgeschuurd en voelt glad aan, zonder ruwe randen, en is volledig klaar om te beginnen met decoreren.

Geschikt vanaf 3 jaar.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 6040104
Afmeting artikel: 10 x 7 x 3 cm
Afmeting verpakking: 20 x 16 x 5 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 191487037068
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Colorations:
Kleur: Bruin
Materiaal: Hout
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Heb je een vraag over 'Colorations - Maak en Versier je Houten 3D Voertuigen, Set van 4'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.