Classic World Houten Magneet- en Schoolbord 2in1, 39dlg.

Afmeting artikel: 113 x 54 x 45 cm
Omschrijving
Wat een slim design van Classic World! Dit Magneet- en Schoolbord van hout is multifunctioneel en enorm gebruiksvriendelijk voor jonge Picasso’s. Aan de ene kant een magnetisch whiteboard, aan de andere kant een traditioneel speelgoedschoolbord.

Dankzij het dikke hout staat dit schoolbord stevig op zijn poten. Minimalistisch en stijlvol, met zorgvuldig afgewerkt blank hout en blauwe details aan de poten en bovenkant. In de plank onder de twee borden zijn vier uitsparingen gemaakt, waar de meegeleverde verfbekers handig in neergezet kunnen worden. De hoogte van het schoolbord is eenvoudig te verstellen, waardoor dit mooie houten speelgoed van Classic World letterlijk kan meegroeien met je kleintje.

Op het krijtbord maken ze de mooiste tekeningen, op het magneetbord kan er eindeloos gespeeld worden met de meegeleverde alfabetmagneten. Met magneten hang je ook eenvoudig een vel papier op het schoolbord, waardoor kinderen prettig op ooghoogte kunstwerken kunnen maken.
Dit multifunctionele schoolbord stimuleert creativiteit en maakt het bovendien extra makkelijk om samen te tekenen; het is tenslotte aan twee kanten tegelijk te gebruiken!
Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Wordt geleverd met 4 verfbekers en 1 set alfabetmagneten. Gemaakt van sterk, duurzaam hout.

Lees meer
Te vinden in de volgende categorieën:
Specificaties
Artikelcode: 6020311
Afmeting artikel: 113 x 54 x 45 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 6927049053887
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Keurmerk: 100% FSC
Duurzaamheid: Duurzamere Keus
Materiaal: Hout
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.