Vormen en Sorteren Speelkleed Spel

Afmeting artikel: 100 x 100 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Nu leverbaar
74, 99
In winkelwagen OK
Dit artikel wordt gratis verzonden in NL BE DE
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van NL
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 50.929 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Omschrijving
Leren sorteren is een vaardigheid die een kind zijn hele leven nodig heeft in het dagelijks leven. Zo kom je deze vaardigheid tegen in bijna iedere handeling, van koken, tot opruimen tot georganiseerd werken. Help kinderen deze vaardigheid te ontwikkelen op een speelse manier met een sorteerspel.

Dit spel bestaat uit een grote mat, gekleurde vormen en twee grote dobbelstenen. Je kunt het spel op verschillende manieren gebruiken. Voor de jongste kindjes kun je beginnen met het uitdelen van de vormen. Laat ze daarna zelf hun kaartje op het gekleurde vakje met dezelfde kleur leggen.

Een stapje moeilijker: laat de kindjes nu het kaartje op dezelfde vorm leggen. Is dit gelukt? Dan kun je wat meer uitdaging toevoegen door de kindjes de kaart bij de juiste vorm én kleur te leggen op de middenvlakken. Laat ze tussendoor even zichzelf belonen door samen een applausje te geven.

Voor de oudere kinderen kun je er een heus spel met interactie van maken. Leg alle vormen op een grote stapel en laat het eerste kind beide dobbelstenen rollen. Laat het kind uitzoeken welke vorm er overeenkomt met de dobbelstenen in de juiste kleur. Vervolgens kan het kind de vorm op de juiste plek op de mat leggen.

Dit spel bevordert op verschillende manieren op speelse wijze de ontwikkeling van het kind. Zo wordt het inzicht in vormen gestimuleerd en ze leren kleuren herkennen.

Tip! Extra leuk voor in de klas.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 5020053
Afmeting artikel: 100 x 100 cm
Afmeting verpakking: 104 x 11 x 5 cm
Geschikt vanaf: 0 maanden
EAN code: 5414869121151
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Meer van Achoka:
Materiaal: Foam
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.

Heb je een vraag over 'Vormen en Sorteren Speelkleed Spel'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.