LEGO Technic Lamborghini Sian FKP

Afmeting verpakking: 57 x 37,5 x 15 cm
Het Jaar van de Draak. Vier het Chinees Nieuwjaar met deze stoere draak! Je krijgt deze unieke set (t.w.v. €9,99) helemaal gratis bij besteding vanaf €79,99 aan LEGO artikelen! Maar wees er snel bij, want OP=OP.
Omschrijving
Er bestaat geen beter gevoel dan zelf achter het stuur van een supersnelle sportwagen te kruipen. Nu kun je dat gevoel nabootsen en tegelijkertijd even ontsnappen aan de beslommeringen van alledag met deze waanzinnige LEGO Technic Lamborghini Sian FKP 37 bouwset. Dit model met een schaal van 1:8 weet het visionaire design van de originele auto prachtig vast te leggen met talloze authentieke details, waardoor je dichter dan ooit bij de echte auto kunt komen. Deze bouwset bestaat uit maar liefst 3696 stukjes om mee te bouwen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2023025
Afmeting verpakking: 57 x 37,5 x 15 cm
Geschikt vanaf: 18 jaar
EAN code: 5702016617535
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Aantal onderdelen: 3696 stuk(s)
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
  • Waarschuwing: Bevat kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.