Fischertechnik Dynamic Set - XXL

Afmeting verpakking: 47 x 39 x 8 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Met de Fischertechnik Dynamic Set XXL beleef jij een knikkerbaan beleving die je nog nooit eerder hebt meegemaakt. De knikkerbaan is 86 cm hoog en heeft een baanlengte van 5,6 m. De knikkers rollen nog sneller naar beneden dan ze ooit hebben gedaan! Deze knikkerbaan is volledig gemotoriseerd en zet je met de duidelijke handleiding in elkaar. De knikkerbaan voert de knikkers met een motor aangedreven wiel omhoog, vervolgens gaan ze met de transportband zigzaggend naar boven tot aan de top. Eenmaal bovenaan op het lanceerplatform schieten de knikkers met hoge snelheid naar beneden en wringen ze zich door 90-graden bochten, quarterpipes, uitwisselings crossovers en nog veel meer verschillende banen. Bij deze set zitten ook nog 2 regenboog LED lampjes die de knikkerbaan er helemaal flitsend uit laten zien.

De inhoud van deze Fischertechnik Dynamic Set XXL bestaat uit 1360 knikkerbaan onderdelen, een mini motor, 2x rainbow LED, een batterijhouder voor de 9V batterij (batterij niet inbegrepen) en een handleiding.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2580657
Afmeting verpakking: 47 x 39 x 8 cm
Geschikt vanaf: 9 jaar
EAN code: 4048962316254
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Meer van Fischertechnik:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Heb je een vraag over 'Fischertechnik Dynamic Set - XXL'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.