ABC Vormensorteerder Ei

Afmeting verpakking: 16 x 14 x 7 cm
Omschrijving
Leren sorteren is een activiteit waar je een leven lang van profiteert. Deze 6 sorteereieren maken dat een stuk makkelijker. De eieren bestaan allemaal uit 2 delen, een onder- en bovenkant. Haal ze allemaal lost van elkaar en leg ze naast het doosje. Nu zie je dat alle eitjes verschillende kleuren hebben. Zoek de juiste kleuren en vormen bij elkaar en voeg ze weer samen. Is dat gelukt? Dan kun je ook nog de juiste vorm in de eierdoos erbij zoeken om het eitje in te zetten. Spiek even in het eitje welke vorm er ook alweer in zit. Is het het hartje? Dan kun je nu in de eierdoos het hartje zoeken om het eitje in te zetten.

Naast sorteren kun je de eieren ook proberen te stapelen. Lukt het jou om ze te balanceren? De eitjes kunnen erg wiebelig zijn, dus wees voorzichtig!
Lees meer
Te vinden in de volgende categorieën:
Specificaties
Artikelcode: 5632692
Afmeting verpakking: 16 x 14 x 7 cm
Geschikt vanaf: Vanaf 12 maanden
EAN code: 4006592067854
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.