Classic World Stapelblokken Cijfers en Dieren, 10dlg.

Afmeting artikel: 110 x 15 x 15 cm
Omschrijving
Het zijn net kleine kunstwerkjes, deze vrolijke stapelblokken van Classic World!
De 10 blokken in verschillende kleuren hebben prachtige illustraties van lieve diertjes zoals de giraf, olifant en panda. Op de andere zijden staan numerieke getallen en visuele getallen om te oefenen met tellen.

De stapelblokken hebben allemaal verschillende formaten. Daardoor ontwikkel je niet alleen je fijne motoriek door te stapelen, maar maak je ook kennis met verhoudingen en sorteren van klein naar groot. De blokken passen precies op én in elkaar: ze zijn op twee manieren te stapelen!

Lichtgewicht stapelblokken met dieren
De stapelblokken met dierenthema zijn ultra licht van gewicht. Daardoor zijn ze heel geschikt voor dreumesen en jonge peuters. De 10-delige stapelblokken zijn geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden. Ze zijn gemaakt van ecologisch verantwoorde, kindveilige materialen.

Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 6020321
Afmeting artikel: 110 x 15 x 15 cm
Geschikt vanaf: Vanaf 18 maanden
EAN code: 6927049002106
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Keurmerk: 100% FSC
Duurzaamheid: Duurzamere Keus
Materiaal: Karton
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.