Play Pop Up Safari Dieren

Afmeting verpakking: 28 x 17 x 14 cm
Omschrijving
Draaien, draaien, draaien… PLOP! Daar komt een vrolijk safarivriendje tevoorschijn! Wakker de nieuwsgierigheid van je kleintje aan met deze kleurrijke pop-up safaridieren van Play. Wat zit er onder luikje 1, 2, 3 en 4?

Om de vrolijke safarivriendjes te zien, oefent je baby vanaf 1 jaar met zijn of haar handmotoriek. De vier knoppen stimuleren bewegingen zoals draaien, duwen en trekken. Lukt het, dan wordt je kindje beloond met het openploppen van het luikje. Misschien weet je kleintje ook al wel hoe de diertjes heten en welke geluiden ze maken. Genoeg om te ontdekken en leren! De Play Pop-up Safaridieren is veelzijdig educatief speelgoed voor kinderen van 1 en 2 jaar. Oudere peuters oefenen ook het herkennen van kleuren en cijfers.

Dit pop-up speelgoed is gemaakt van kleurrijk kunststof en is geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.
Lees meer
Te vinden in de volgende categorieën:
Specificaties
Artikelcode: 8150337
Afmeting verpakking: 28 x 17 x 14 cm
Geschikt vanaf: Vanaf 12 maanden
EAN code: 4892401024633
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.