MGA's Miniverse - Make It Mini Diner: Lente

Afmeting verpakking: 9,5 x 9,5 x 9,5 cm
Omschrijving
Hoorde ik nou een paashaas ‘Miniverse’ zeggen? Gloednieuwe Make It Mini Foods™ met lentethema! De mini’s van Miniverse zijn de ORIGINELE verzamelbare miniaturen die je kunt MAKEN, HARD LATEN WORDEN EN LATEN ZIEN.

Elke bol bevat realistische mini-’ingrediënten’ en -accessoires met een lentethema om je eigen miniaturen te maken van de favoriete snacks van de paashaas! Elke verpakking is een VERRASSING, dus je weet pas na het uitpakken welke mini erin zit!Vergelijk de inhoud van je verpakking met de inbegrepen verzamelgids, zodat je ziet welke mini je hebt gekregen. Volg de instructies op de ‘receptenkaart’ op de achterkant om je miniatuur te maken. Zodra je de minicreaties hebt gemaakt die hars bevatten, zet je je miniatuur in uv-licht (zoals de zon) tot de hars is uitgehard. Als de hars hard is, heb je een verzamelvoorwerp met lentethema dat je aan iedereen kunt laten zien. Elk pakket is inclusief een b-EI-zondere en unieke paarse minitafel die je alleen vindt in de lentepakketten.

Voor het eerst in het Miniverse kun je de kleur van de mini's veranderen! In het eiermandje zitten eieren die je kunt ‘verven’ om unieke en grappige patronen te onthullen! Geen ei is hetzelfde. Kun jij het gouden ticket vinden? Ga deze lente op jacht naar de superzeldzame Wonka-minirepen! In heel de wereld zijn er maar 20.000 verkrijgbaar!

Zin om nog meer te knutselen? Mix en match je mini’s om je eigen unieke Miniverse-remixes samen te stellen. Dubbelen zijn welkom in het Miniverse!

Verzamel alle Make It Mini™-verzamelvoorwerpen! Ga naar de MGA's Miniverse™ Store om te shoppen en meer te weten te komen over alle MAKE IT MINI™-recepten die je kunt verzamelen! Als het niet Miniverse is, is het geen Miniverse!

DISCLAIMER: ALLE ingrediënten zijn NIET eetbaar en bevatten hars om mee te spelen. Niet geschikt voor kids jonger dan 8 jaar.
Lees meer
Te vinden in de volgende categorieën:
Specificaties
Artikelcode: 4520848
Afmeting verpakking: 9,5 x 9,5 x 9,5 cm
Geschikt vanaf: 8 jaar
EAN code: 0035051505471
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Kleur: Multi kleuren
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.