K'Nex Stem Explorations: Vehicles Building Sets

Afmeting verpakking: 30,5 x 22 x 5 cm
Omschrijving
Laat kinderen hun creativiteit loslaten en hun eigen voertuigen bouwen met de KID K'NEX Stem Explorations: Vehicle Building Sets. Met de 131 K’NEX onderdelen kunnen kinderen voertuigmodellen met verschillende krachtbronnen opbouwen, zoals duwkracht, kracht van een rubberband, windenergie en een veermotor. Kinderen maken dan zo kennis met de wetenschap achter potentiële en kinetische energie, snelheid, versnelling, beweging, grafieken en nog veel meer!

Het bouwen met de K'NEX Stem Explorations: Vehicle Building Sets draagt bij aan een goede ontwikkeling van de fijne motoriek, probleemoplossende vaardigheden en het ruimtelijk inzicht. Bij de K'NEX Stem Explorations: Vehicle Building Sets wordt een handleiding geleverd om kinderen te begeleiden bij hun bouwavonturen. Ook worden er werkbladen meegeleverd waarop bouwideeën en tips staan.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4650162
Afmeting verpakking: 30,5 x 22 x 5 cm
Geschikt vanaf: 8 jaar
EAN code: 0744476793201
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Communie- en Lentefeest:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.