Het grote Jill-doeboek

Afmeting: 24,1 x 17,0 cm
48 % korting
Het grote Jill-doeboek
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Buiten regent het, je BFF is op vakantie, of je hebt 'gewoon' even geen zin... Waar je ook bent of wat je ook doet, met Het grote Jill-doeboek verveel je je nooit meer! Het staat vol met tips, testjes, spelletjes om je uren te vermaken! Pimp je oude jeans met gouden sterren, duik de keuken in om zelf krokante pindarotsjes of marshmellow's te maken, zoek de verschillen of kleur een van de vele tekeningen in.

Natuurlijk staat dit doeboek ook vol met activiteiten. Maak bijvoorbeeld met je BFF alles wat je nodig hebt voor een heerlijk spa-dagje aan huis. En natuurlijk vullen jullie samen het vriendschapscontract in. Best friends forever!

Knutselen met Jill is bekend van haar eigen tv-programma 'Jill' en van haar YouTube-filmpjes. Jill knutselt en tekent er op los en ze heeft nu ook haar eigen boeken en feestartikelen.
Lees meer
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Reviews
Op 27 januari 2020 om 00:00
Jill, voor tekenliefhebbers een aanrader. Hele leuke serie
Op 11 december 2019 om 00:00
Dunner dan verwacht, maar Leuk boekje.
Op 9 december 2019 om 00:00
kinderen zijn er erg blij mee
Op 9 december 2019 om 00:00
Leuke boek met allerlei activiteiten helemaal in "Jill stijl"
Op 9 december 2019 om 00:00
Voor verschillende leeftijden