Code & Go Robotmuis Klassenset

Afmeting verpakking: 70 x 50 x 23 cm
Omschrijving
Leer coderen met de activiteitensets van de Code & Go Robotmuis Klassenset. De activiteitensets bestaan uit een robotmuis en diverse objecten zoals basisstukken, doolhofmuren en tunnelstukken. De robotmuis kan zo geprogrammeerd worden, met behulp van codeerkaarten, dat die talloze activiteiten kan uitvoeren, zoals vooruit- en achteruit rijden, links en rechts afslaan, geluid maken en objecten detecteren en vermijden. Het doel is om de robotmuis bij de kaas te brengen.

In de klassenset zit nog een wiskundespel waarbij je de robotmuis moet gebruiken om zo cijfers te herkennen en simpele sommen op te lossen. Verder zit er in het pakket ook een bordspel om kennis te maken met het basis coderen. Door te spelen met de Code & Go Robotmuis Klassenset leren kinderen plannen en visualiseren en wordt hun probleemoplossend vermogen en hun kritisch denken gestimuleerd.

De Code & Go Robotmuis Klassenset bestaat uit 2 robotmuizen die ieder werken op 3 x AAA batterijen (batterijen niet inbegrepen), een bordspel, een wiskunde spel (hiervoor heb je de 2 robotmuizen nodig) en 2 activiteitensets (deze zijn inclusief 2 robotmuizen, exclusief 3 x AAA batterijen). Geschikt vanaf 5 jaar.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 5560029
Afmeting verpakking: 70 x 50 x 23 cm
Geschikt vanaf: 5 jaar
EAN code: 7650230283174
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Meer van Robot:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
  • Waarschuwing: Bevat kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.