LEGO Star Wars 75307 Adventskalender

Afmeting verpakking: 40 x 30 x 10 cm
Omschrijving
Geef fans van Star Wars: The Mandalorian elke dag in aanloop naar kerst een leuk cadeautje met de LEGO® Star Wars™ adventkalender (75307) voor 2021. Achter elk van de 24 deurtjes vind je een LEGO minifiguur, LEGO figuur, bouwbaar voertuig, wapen of accessoire, geïnspireerd op seizoen 2 van Star Wars: The Mandalorian.

Minimodellen, maximaal plezier
Inclusief 7 LEGO minifiguren/figuren/droids: The Mandalorian en het Kind (Grogu), beter bekend als Baby Yoda, beide in kerstkleding, plus een Scout Trooper, Stormtrooper, Tusken Raider, IG-11 en IT-O Interrogator Droid. Kinderen zullen het fantastisch vinden om de minimodellen te bouwen en ermee te spelen, waaronder de Razor Crest, een TIE Fighter, een Tusken sneeuwkatapult, trainingsdoelen en de zweefkinderwagen van het Kind.

Creatief plezier
De LEGO Groep maakt al sinds 1999 Star Wars ruimteschepen, voertuigen, locaties en personages na. LEGO Star Wars bouwspeelgoed is enorm populair, met geweldige kerstcadeaus voor fans van alle leeftijden.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2023346
Afmeting verpakking: 40 x 30 x 10 cm
Geschikt vanaf: 6 jaar
EAN code: 5702016933840
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Star Wars:
Aantal onderdelen: 300 stuk(s)
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.