PAW Patrol Tower Track Speelset

Afmeting: verpakking 58,5 x 40 x 13 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Tijd voor een reddingsactie van PAW Patrol! De drukke brug is ingestort! Kies een rescue racer en stuur ze vanuit het draaiende hoofdkwartier naar de brug. Met een druk op de knop lanceer je de racers het avontuur tegemoet! De set is gemaakt van stevig kunststof en bevat 9 baandelen, een beweegbare brug, een draaiend hoofdkwartier, een stoplicht, Rubble en Ryder met hun voertuigen en de losse PAW Patrol figuren Zuma en Chase. Combineer met Rocky's Barn Rescue en de treinset (apart verkrijgbaar) voor nog meer PAW Patrol speelplezier.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1030510
Afmeting: verpakking 58,5 x 40 x 13 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 0778988231296
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Meer van Paw Patrol:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Hieronder staan vragen die andere mensen al gesteld hebben

Op 7 maart 2017 om 11:39 door Kitty Ik begrijp dat hier niet alle hondjes bij zitten.....maar welke figuren zijn dan los te bestellen die hier bij horen? en zijn dat dan ook dezelfde voor bij die vrachtwagen enzo van de Paw Patrol?
Reactie van Lobbes.nl Beste Kitty,

Bedankt voor je vraag.

Als u de zoekterm '' paw patrol rescue racers '' gebruikt op onze website. Dan krijgt u verschillende speelfiguren te zien die geschikt zijn voor deze speelset. De figuren van de vrachtwagen zijn weer iets anders maar het is allemaal van hetzelfde merk. Dus de meeste figuren kunnen gebruikt worden op alles sets.

Hartelijke groet,
Jurian van Lobbes.nl
Staat het antwoord hier niet tussen? Neem contact met ons op of stel je vraag hier!