Dickie RC Bestuurbare Auto Dirt Thunder, RTR

Afmeting artikel: lengte 46 cm
Omschrijving
Dickie Toys - RC Dirt Thunder - op afstand bestuurbare raceauto met turbofunctie, 15 km/u, 1:10, 46 cm, RC auto met afstandsbediening, voor kinderen vanaf 6 jaar

Als je op zoek bent naar iets kleins, ben je hier aan het verkeerde adres. De Dirt Thunder is een echte blikvanger, zowel qua design als formaat. Met een grote spoiler, daklepel en remkoelsysteem op de velgen ziet het 1:10 RC-voertuig er net zo indrukwekkend uit als zijn grote broer. Bovendien kan de racewagen accelereren met snelheden tot 15 km/u.

Uitpakken en wegrijden!

De op afstand bestuurbare auto van 46 cm wordt geleverd met zeven AA-batterijen en kan direct na het uitpakken worden gebruikt.

Met afstandsbediening en duurzame functies
Met een 2-kanaals afstandsbediening (2,4 GHz) kan de RC-speedster over alle soorten oppervlakken worden gereden. Dankzij de grote high-performance rubberen banden met een diepe profieldiepte kan hij met gemak ruw terrein aan. Ideaal voor korte offroad trips in de tuin! De slagvaste bumper beschermt het voertuig tegen beschadiging tijdens wilde manoeuvres.

De kleine Dirt Thunder voelt zich thuis op ruw terrein en op asfalt. Het is de perfecte introductie tot de wereld van RC-voertuigen - dankzij de intuïtieve afstandsbediening met pistoolgreep heeft je kleintje de besturing in een mum van tijd onder de knie.

- 2-kanaals 2,4 GHz afstandsbediening (vooruit, achteruit, links, rechts)
- Turbofunctie voor snelheden tot 15 km/u
- PVC-chassis
- schaal 1:10
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1480619
Afmeting artikel: lengte 46 cm
Afmeting verpakking: 51 x 27 x 25 cm
Benodigde batterijen: 7x Philips Longlife Batterij Zinc AA/R6, 12st. (1150049)  
Geschikt vanaf: 6 jaar
EAN code: 4006333080494
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.