Monster Jam Duel met de Draak Speelset 1:64

Afmeting verpakking: 38 x 30 x 8 cm
Omschrijving
Kun je de draak verslaan? Test je vaardigheden met de officiële Monster Jam Duel met de Draak-speelset op een schaal van 1:64. Deze geweldige speelset brengt de epische Monster Jam-actie tot leven.
Neem het op tegen de drakenkop van de speelset en spring over de lava met de unieke Monster Jam Draak-monstertruck op een schaal van 1:64. Haal stunts uit, maak sprongen en salto's over de lava en bereid je voor op je duel met de draak-confrontatie. Sla op de lanceerder om je Draak-truck de schans op te sturen en de draak uit te dagen. Let op dat je niet in zijn bek vast komt te zitten. Lanceer je speelgoedtruck precies goed en land op de geschuttoren om de draak ten val te brengen. Draai de draak weer in de beginpositie, open zijn mond en lanceer hem steeds opnieuw. Voor nog meer speelmogelijkheden kun je je favoriete stunts boven de lava naspelen met de twee kleinere schansen aan beide kanten van de speelset.
De Duel met de Draak-speelset werkt met alle Monster Jam-monstertrucks op een schaal van 1:64, elk afzonderlijk verkocht, zodat de Monster Jam-actie nooit stopt. Monster Jam-monstertrucks zijn de perfecte cadeaus voor kinderen vanaf 3 jaar. Ontketen hoogvliegende Monster Jam-actie met de Duel met de Draak-speelset.

Inhoud: 1 Monster Jam-truck, schaal 1:64, 1 lanceerder, 1 lanceerschans, 2 lavastukken, 2 kleine schansen, 1 draak en toren, 1 geschuttoren, 2 drakenvleugels, 2 drakenarmen, 1 drakenstaart, 1 gebruiksaanwijzing
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1070253
Afmeting verpakking: 38 x 30 x 8 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 778988379936
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Schaal: 1:64
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.