PAW Patrol Big Truck Pups - Rubble's Mega Truck

Afmeting verpakking: 46 x 33 x 13 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Nu besteld, morgen in huis
41, 99
In winkelwagen OK
Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van NL
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 50.929 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Omschrijving
Extreme, Big Truck Pup-reddingsmissies kunnen niet zonder de X-Treme Truck van Rubble. Deze gigantische reddingstruck van PAW Patrol Big Truck Pups ziet er precies zo uit als de enorme reddingstruck uit de serie. Met een spectaculaire transformatie maak je van de truck twee aparte reddingsautos met een graafarm, een uitschuifbare kraan, een gigantische sloopkogel en een opberghok voor al het materiaal. Met levensecht licht en geluid uit de serie. De X-Treme Truck van Rubble is het ultieme PAW Patrol Big Truck Pup-reddingsvoertuig voor al je reddingsmissies op basis van de serie. Open het dak van de truckcabine, zet Rubble op de chauffeursstoel en druk op de PAW Patrol-badge op het dak om licht en geluid te activeren. Rij vervolgens met deze megareddingstruck naar de scène, koppel de aanhanger los zodat je de graafmachine op de ene plek kunt gebruiken. Transformeer de aanhanger in een commandocentrum en onthul al het speelgoedgereedschap, zodat Rubble met de sloopkogel obstakels uit de weg kan ruimen. Wissel daarna de sloopkogel om voor de kraanhaak en laad het afval in het opberghok. Word de held van de dag in Avonturenbaai en transformeer de aanhanger weer terug. Koppel deze aan de speelgoedtruck en ga op weg naar je volgende missie.
Gebruik je fantasie om je favoriete PAW Patrol-reddingsmissies uit de serie, zoals Rescue Knights en de PAW Patrol De Film, na te spelen, of bedenk compleet nieuwe avonturen met alle PAW Patrol-pups (elk product wordt afzonderlijk verkocht). Voor nog meer missies op basis van de serie voeg je de PAW Patrol Big Truck Pups, zoals Chase, Marshall, Skye en de rest van het team toe aan je verzameling, samen met de spannende Truck Stop Hoofdkwartier (figuren en speelsets worden afzonderlijk verkocht). De actiefiguren, speelgoedauto's, speelsets en knuffeldieren van PAW Patrol zijn perfecte geschenken, dus vorm snel een team met Rubble en zijn X-Treme Truck en speel thuis de actie na van PAW Patrol Big Truck Pups.

Inhoud: 1 Rubble X-Treme Truck, 1 Rubble-actiefiguur, 1 sloopkogel, 1 kraanhaak, 1 stickervel, 1 gebruiksaanwijzing
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1070146
Afmeting verpakking: 46 x 33 x 13 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 778988424063
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Meer van PAW Patrol:
Merk: Spin Master
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Heb je een vraag over 'PAW Patrol Big Truck Pups - Rubble's Mega Truck'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.