Majorette Speelgoedauto's Giftpack, 20st.

Afmeting verpakking: 35 x 30 x 7 cm
Omschrijving
Deze officieel gelicentieerde voertuigen van Majorette zijn een perfect cadeau voor jonge autofans en verzamelaars van alle leeftijden. De set bevat 20 prachtig gedetailleerde speelgoedvoertuigen. Naast hun prachtige uiterlijk hebben de voertuigen ook draaiende wielen en vering (sommige voertuigen), zodat je volop kunt genieten van spannende race-actie.

Modelauto’s cadeauset
Deze Majorette-cadeauset bevat 20 voertuigen - een kleurrijke mix van straatvoertuigen, oldtimers en bedrijfsvoertuigen. Bovendien fungeert de geschenkdoos ook als praktische opbergdoos voor snel en compact opbergen.
Alle voertuigen hebben transparante koplampen en een gedetailleerd interieur, evenals beweegbare en openende onderdelen die helpen bij het trainen van fijne motoriek. De auto’s hebben een lengte van 7,5 cm en hebben een schaal van 1:64. Gemaakt van metaal en kunststof, geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Majorette
Majorette is gespecialiseerd in realistische modellen van voertuigen, allemaal met officiële licenties van de auto-industrie en een robuust metalen ontwerp om een lange levensduur te garanderen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1480746
Afmeting verpakking: 35 x 30 x 7 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 3467452058169
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof, Metaal
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.
  • Waarschuwing: Bevat kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.