Tech Deck vs Series Vingerskateboard Speelset, 2st.

Afmeting verpakking: 30 x 14 x 3 cm
Omschrijving
Ga de straat op met de gloednieuwe Versus Series van Tech Deck. De hele wereld is je skatepark, met echte straatobstakels om te overwinnen. In elk Versus Series bevinden zich twee volledig gemonteerde vingerboards, een straatobstakel zodat je meteen lekker kunt freestylen, en Challenge Cards om te verzamelen en tegen andere skaters te strijden.
Met Tech Deck Versus kun je klein beginnen en rondskaten op een officieel miniskateboard met authentieke graphics van echte skatebedrijven. Ga vervolgens groter te werk en krijg de ene na de andere hindernis onder de knie, zodat je een waanzinnig straat-stuntparcours kunt maken. Voer een ollie uit, hang stil op een rand of rij over een rail en doe een waanzinnige flip. Gebruik de Challenge Cards om verschillende vingerboardtrucs te leren en je vrienden te verslaan. Trek een kaart: de skater die de truc kan voltooien tijdens zijn beurt, heeft gewonnen.
Tech Deck Versus Series heeft alles wat je nodig hebt om te leren en tegen andere vingerboarders te strijden. Tech Deck-fingerskateboards en -skatepark-schanssets zijn voor kinderen en skateliefhebbers vanaf 6 jaar. Als je een levensechte skategraphic van bestaande skatebedrijven wilt, dan ben je bij Teck Deck aan het juiste adres. Begin klein, ga voor groot en verzamel ze allemaal.

Inhoud: 2 gemonteerde Tech Deck-vingerboards, 1 hindernis, 4 uitdagingskaarten
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1070269
Afmeting verpakking: 30 x 14 x 3 cm
Geschikt vanaf: 6 jaar
EAN code: 778988396254
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Spin Master:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.