Orbeez - Waterparels Multipakket Mix, 2000st.

Afmeting verpakking: 27 x 16 x 9 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Orbeez zijn de originele, zachte, kneedbare, leuke en maffe waterparels die je kent van TikTok. Het Orbeez Multipakket wordt geleverd met 2.000 lichtgevende, glinsterende en marmeren Orbeez, zodat je niet hoeft te wachten tot je Orbeez-waterparels zijn maar je meteen aan de slag kunt. Ze zijn kneedbaar en zacht zodat zowel kinderen als volwassenen zullen genieten van de rustgevende, sensorische ervaring van Orbeez.

Er zijn geen grenzen aan de manieren waarop je kunt spelen. Giet ze uit de fles, knijp ze samen, stuiter ermee, plet ze of laat ze door je handen stromen. Vul een opblaasbaar zwembad met Orbeez, maak een stressbal, gebruik ze voor educatieve spellen of kunstprojecten en nog veel meer. Gebruik je fantasie en geniet van eindeloos veel plezier met Orbeez. De Orbeez zijn op veiligheid getest en vervagen niet, waardoor ze het perfecte kleurrijke ingrediënt zijn voor creatief spel.

Orbeez moedigen zelfstandig spelen aan en zijn het perfecte knutselcadeau voor kinderen vanaf 5 jaar. Ze zijn speciaal geschikt voor kinderen die van zintuiglijk speelgoed houden. Ze kunnen ook gebruikt worden als alternatief voor boetseerklei of slijmkits. Check Orbeezone op je favoriete sociale platform voor nog meer leuke en spannende ideeën.

Inhoud: 800 glinsterende Orbeez, 500 lichtgevende Orbeez, 700 marmeren Orbeez, 5 stapelbare plastic dozen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1070233
Afmeting verpakking: 27 x 16 x 9 cm
Geschikt vanaf: 5 jaar
EAN code: 778988342381
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Spin Master:
Materiaal: Polymeer
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Heb je een vraag over 'Orbeez - Waterparels Multipakket Mix, 2000st.'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.