Mijn Eerste Spel Kinderboerderij

Afmeting artikel: 20 x 19 x 15 cm
Mijn Eerste Spel Kinderboerderij Mijn Eerste Spel Kinderboerderij Mijn Eerste Spel Kinderboerderij Mijn Eerste Spel Kinderboerderij Mijn Eerste Spel Kinderboerderij Mijn Eerste Spel Kinderboerderij Mijn Eerste Spel Kinderboerderij
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
In dit kunststoffen kinderboerderij wonen wel 6 verschillende diertjes die een eigen structuur als huid hebben. Draai aan het draaiwiel en zie op welk vakje de pijl terecht komt. Elk vakje heeft ook zo een eigen structuur. Aan jou de taak om het dier in de boerderij te vinden die dezelfde structuur heeft als het vakje. Heb je het diertje gevonden, beschrijf dan hoe het aanvoelt. Is de huid van het dier juist zacht, stroef of glad? Dit voelspel stimuleert het tastzintuig en de taalvaardigheden. Inclusief activiteiten gids. Geschikt vanaf 2 jaar.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 5560001
Afmeting artikel: 20 x 19 x 15 cm
Afmeting verpakking: 20 x 19,5 x 18 cm
Geschikt voor: Vanaf 2 jaar
EAN code: 086002017765
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.