Playmobil Wiltopia Adventskalender Dierenwereldreis - 71006

Afmeting verpakking: 39 x 29 x 8 cm
Omschrijving
Waar horen de dieren van de wereld thuis? Ga op dierenreis rond de wereld en kom erachter! In deze pre-kerstperiode kun je samen met de onderzoeker van de PLAYMOBIL Wiltopia DIY adventskalender op dierenreis rond de wereld. Elke dag kan een van de 23 verschillende dieren van over de hele wereld worden ontdekt en kan hun fascinerende leefgebied worden verkend. De afzonderlijke dozen van de DIY-adventskalender kunnen afzonderlijk worden gevuld. Als de doos na opening wordt omgedraaid, ontstaat tijdens de adventsperiode een geïllustreerde landschapscollage met de leefgebieden van de dieren erin. Voor nog meer creatieve vrijheid wordt een stickervel met letters en dierenfoto's meegeleverd, waarmee de individuele dozen naar wens kunnen worden gedecoreerd. De Wiltopia-serie van PLAYMOBIL staat voor opgroeien in een wereld waar dier en natuur worden gewaardeerd en beschermd, om de wereld te kennen en ervan te houden. Dankzij aanvullende educatieve audio- en video-content combineert Wiltopia games en leren op een unieke manier.
Playmobil Adventskalender om zelf te vullen en te ontwerpen met bijgevoegd stickervel (bv. naam van het kind). Met omkeerbaar motief op de dozen: na 24 dagen is het dierenpanorama compleet!

Wiltopia - Prachtig voor het milieu
Wiltopia is de eerste PLAYMOBIL-productlijn die gemiddeld voor meer dan 80% uit duurzaam materiaal bestaat. Gesorteerd plastic afval krijgt een nieuw leven en dient als materiaalbron voor deze bijzondere speelwereld. Dit spaart grondstoffen en vooral het milieu. Uiteraard voldoen alle producten van Wiltopia aan de gebruikelijke hoge veiligheidsnormen en de bewezen PLAYMOBIL kwaliteit en duurzaamheid.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2541488
Afmeting verpakking: 39 x 29 x 8 cm
Geschikt vanaf: 4 jaar
EAN code: 4008789710062
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Duurzaamheid: Duurzamere Keus
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.
  • Waarschuwing: Bevat kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.