Playmobil Dragons: The Nine Realms Icaris Quad & Phil - 71085

Afmeting verpakking: 20 x 19 x 7,5 cm
Omschrijving
Inclusief D'Angelo's vader Phil en draak Terrible Terror. Quad met bagagerek en pullback motor. Afmetingen Quad: 11 x 7 x 6 cm (LxDxH).
1300 jaar na de gebeurtenissen van 'Hoe tem je een draak' zijn draken slechts een legende in de moderne wereld. Wanneer een geologische afwijking een enorme kloof in het aardoppervlak opent, verzamelen wetenschappers van over de hele wereld zich bij een nieuw onderzoeksfaciliteit om het mysterieuze fenomeen te onderzoeken. Al snel ontdekt een groep buitenbeentjes, die door hun ouders naar de faciliteit zijn gebracht, de waarheid over draken en hun hol - een geheim dat ze moeten bewaren om te beschermen wat ze hebben ontdekt. Phil Baker is de vader van D'Angelo en hoofd van de beveiliging van het ICARIS-lab. Met de Dragons: The Nine Realms - Icaris Quad & Phil speelset van PLAYMOBIL kunnen nu nieuwe drakenverhalen worden nagespeeld. Phil wordt geleverd met een Terrible Dread kite, plus een quad en accessoires. De Terrible Horror van PLAYMOBIL heeft een onderkaak die open kan, verstelbare poten en beide vleugels kunnen worden gedraaid. De complete set bevat Dragons: The Nine Realms Philip Baker-figuur en Horrible Horror, ATV met terugtrekmotor, drone, gereedschapsset en meer extra's voor coole drakenavonturen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2541501
Afmeting verpakking: 20 x 19 x 7,5 cm
Geschikt vanaf: 4 jaar
EAN code: 4008789710857
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.