Playmobil Dino Rise Triceratops - 71262

Afmeting verpakking: 28,4 x 18,7 x 9,3 cm
Omschrijving
Kan Milow de Triceratops uit de handen van de smokkelaars redden en de juiste uitrusting met zijn vrienden gebruiken in plaats van tegen hen? Inclusief afneembaar pantser, groot verstelbaar kanon met enterhaak en klein zijkanon met projectielen, plus een net voor projectielen en een zitstok voor Milow op het pantser. Inclusief 2 figuren.

Duik samen met de dinosaurussen in het grote jungle-avontuur! Milow baant zich een weg door het struikgewas van de jungle en probeert de Triceratops te bevrijden uit de handen van de gemene slechterik. Maar dat is niet zo eenvoudig, want de slechterik staat op het rugpantser van de dinosaurus en is het kanon aan het laden. Als Milow zich niet haast, krijgt hij te maken met een uiterst gevaarlijk team van dinosaurussen en mensen. Met originele personages, indrukwekkende dinosaurussen en geavanceerde bepantsering biedt de speelwereld Dino Rise van PLAYMOBIL de perfecte combinatie van dinosaurussen, actie en plezier.

Productdetails:
• De speelgoedset bevat de Dino Rise-held Milow en nog een PLAYMOBIL-figuur, een Triceratops met rugpantser, kanonnen en een enterhaakprojectiel, evenals een pijl en boog en andere krachtige dinosaurus-extra's.
• Er is een staplaats met een bedieningspaneel voor een PLAYMOBIL-figuur op het rugharnas van de dinosaurus.
• Het zijkanon is afneembaar.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2541582
Afmeting verpakking: 28,4 x 18,7 x 9,3 cm
Geschikt vanaf: 5 jaar
EAN code: 4008789712622
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Dinosaurus:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.