Playmobil Dino Rise Dino Mine - 70925

Afmeting verpakking: 58 x 49 x 18 cm
Omschrijving
In de Dino Mine ontmoet Kaidan van Team Dino Rise de "Miners". Ze trokken niet alleen een achtbaanachtig spoorwegnet door de rots, ze vingen ook een dinosaurus. Met werkende kanonnen en mijnvoertuigen, mechanische vallen en een nieuwe reddingsfunctie voor dino's. Inclusief Kaidan, mijnbaas en een Dimorphodon. Afmetingen: 62 x 49 x 48 cm

De spannende strijd om de energiestenen gaat de volgende ronde in. Aan welke kant zal de sluwe mijnbende staan? Pas op en riemen vast: het gaat om het tweede hoofdstuk van de Dino Rise-serie. De vrienden van Team Dino Rise moeten een weg banen door een gevaarlijke mijn en ontmoeten een geheel nieuwe ploeg: de mijnwerkers. De mijnbende houdt een voorheen onbekende metgezel van Team Dino Rise vast in de diepten van de Dino-mijn. De mijn kan alleen worden bereisd door de krankzinnige wendingen en bochten van het mijnspoor, wat garant staat voor avontuurlijke en spannende afdalingen. Maar wees voorzichtig, de mijnbende heeft voorzorgsmaatregelen genomen en de mijn uitgerust met lastige vallen. Als er maar één schakelaar wordt ingeschakeld, bestaat het risico dat het team in de donkere duisternis valt. De individuele mijncruisers kunnen de mijnlift gebruiken om terug naar de mijn te gaan. Lukt het de vrienden om de dinosaurus te redden? De set bevat Dino Rise-teamlid Kaidan, de leider van de mijnbende en twee van zijn schurken, een Dino-mijn met rupsbandsysteem, mijnkruisers en lift, een Dimorphodon, verschillende gereedschappen en tal van andere accessoires voor Dino-plezier boordevol actie.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2541409
Afmeting verpakking: 58 x 49 x 18 cm
Geschikt vanaf: 5 jaar
EAN code: 4008789709257
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Meer van Dinosaurus:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.
  • Waarschuwing: Bevat kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.