Playmobil 70541 Mijn Kinderarts

Afmeting verpakking: 38 x 28 x 12 cm
Omschrijving
In My Little Town van PLAYMOBIL bruist het van het leven. Met zoveel drukte en hectiek kan er een ongeluk gebeuren. Een meisje is gevallen met haar fiets, maar dankzij de bekwame kinderarts zijn kleine wondjes geen probleem. De patiënt wordt vriendelijk welkom geheten. De dokter onderzoekt de gewonde arm zorgvuldig en kijkt of er iets gebroken is. Geen breuk, dat ging weer goed. De wond wordt zorgvuldig behandeld en er wordt een verband aangebracht. Nu kan het meisje zelfs weer glimlachen.

De speelset bevat drie PLAYMOBIL-figuren, een dokterspraktijk met wachtruimte, stoelen, tafel, kranten en speelgoed, evenals een behandelingsruimte met een bank, infuusstandaard, bureau, plank en vele andere medische details. De praktijkruimtes zijn individueel te decoreren met de meegeleverde stickers. Mijn kinderarts kan worden gecombineerd met alle gebouwen uit de My Little Town-serie.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2541219
Afmeting verpakking: 38 x 28 x 12 cm
Geschikt vanaf: 4 jaar
EAN code: 4008789705419
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.