Playmobil 1.2.3. Kindermolen - 9379

Afmeting verpakking: 25 x 19 x 8 cm
Omschrijving
Playmobil 9379. De Playmobil draaimolen is een echte hit bij de Playmobil kindertjes. Laat de figuurtjes in de stoeltjes zitten en geef een draai aan de kindermolen. Maar ga niet te snel, anders word je misselijk! De speelset bestaat uit 4 Playmobil figuurtjes en 1 draaimolen. De afzonderlijke stoeltjes van de draaimolen kan je in alle richtingen draaien, de figuren kunnen dan in elke richting kijken. Door de draaimolen een draai aan de kop van de inktvis te geven kan de kindermolen gedraaid worden.


Deze Playmobil speelset behoort tot de Playmobil 1.2.3. collectie. Met de heldere kleuren en ronde vormen zijn de figuurtjes uit deze collectie perfect voor kleine kindjes. De Playmobil 1.2.3. speelsets zijn robuust en bevatten geen kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Deze set is ideaal om cadeau te geven en is een fijne aanvulling op de bestaande Playmobil 1.2.3. speelsets.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2540855
Afmeting verpakking: 25 x 19 x 8 cm
Geschikt vanaf: Vanaf 18 maanden
EAN code: 4008789093790
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.