Playmobil 70444 Vrachtwagen met Wissellaadbak

Afmeting verpakking: 54 x 39 x 24 cm
Omschrijving
Het lichaam van de truck kan worden gewijzigd. Het kan gebruikt worden om goederen in zakken te vervoeren of om grote hoeveelheden te vervoeren.
Op de bouwplaats moet vaak zwaar materiaal worden getransporteerd. Daarvoor hebben de bouwvakkers de moderne vrachtwagen. De carrosserie van de vrachtwagen kan flexibel worden gewijzigd: De bak wordt gebruikt voor het transport van bouwmateriaal. Wanneer de bouwvakker op de bouwplaats aankomt, wordt de bak eerst gelost. Voorzichtig, de hefinrichting wordt in beweging gezet en de bak wordt naar achteren neergelaten. Dankzij de praktische rollen is de opbouw in een handomdraai gelost. De bouwvakker gaat dan aan de slag met het laden van de wagen om materiaal, bezems, verkeerspylonnen en containers naar de volgende bouwplaats te brengen. De set bestaat uit een PLAYMOBIL-bouwvakker met helm en handschoenen, een vrachtwagen met wissellaadbak, een bak, een oplegger, een uitrustingskist met deksel, een jerrycan en vele andere extra's. Het dak van de vrachtwagencabine is afneembaar. De vrachtwagen is RC-compatibel en kan worden uitgebreid met de RC-moduleset (art. nr. 6914).
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2541169
Afmeting verpakking: 54 x 39 x 24 cm
Geschikt vanaf: 5 jaar
EAN code: 4008789704443
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.