Playmobil Spirit Lucky's Huis - 9475

Afmeting verpakking: 48 x 39 x 34 cm
Omschrijving
Kom Lucky's huis in het Wilde Westen bezoeken. Wanneer Lucky de grote stad verlaat voor Miradero, weet ze niet of ze er ooit bij zal horen, maar dit huis zal een toevluchtsoord voor haar zijn. In de volledig ingerichte keuken staat Tante Cora een heerlijk diner klaar te maken en de tafel is uitnodigend gedekt. Terwijl Lucky haar alles probeert te vertellen over haar wilde avonturen, is Tante Cora meer bezig met Lucky etiquette te leren en spoort ze haar aan om voorzichtig te zijn met haar gevaarlijke uitstapjes. Ze moet immers een welgemanierde jongedame worden! Voordat ze naar school gaat, bezoekt ze Spirit en kijkt ze uit naar de avonturen die in het vooruitzicht liggen. Op de bovenverdieping van het huis zijn ruime kamers waar Lucky, haar vader en tante voldoende ruimte hebben om te versieren.
De speelset bestaat uit: een groot huis, Lucky, Tante Cora, Spirit, potten en pannen, serviesgoed, keukengerei, tafel en stoelen en vele andere accessoires.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2540885
Afmeting verpakking: 48 x 39 x 34 cm
Geschikt vanaf: 4 jaar
EAN code: 4008789094759
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
  • Waarschuwing: Bevat kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.