101 Dalmatiers Figuurtje & Hondenhuis - Dolly

Afmeting verpakking: 12,5 x 9,5 x 6 cm
Omschrijving
Er bevonden zich nog nooit zoveel viervoeters onder één dak met deze stapelbare hondenhokken van Disney's 101 Dalmatian Street!

In deze stapelbare hondenhokken van Disney's 101 Dalmatian Street kun je al je viervoeters een plekje geven en de leukste avonturen beleven! De kamers zijn zo ingericht dat ze bij de unieke persoonlijkheid en interesses van de pup passen. In elke set zit een personage uit 101 Dalmatian Street en een accessoire met thema om de verhalen echt tot leven te laten komen. De hondenfiguren hebben levendige gezichtsuitdrukkingen en prachtige details die echt bij het personage passen. Deze set bestaat uit een stapelbaar hondenhok (12,5 cm), een figuur van Dolly (8 cm) en een skateboard en helm. Fans kunnen de actie tegemoet skaten met Dolly, die altijd klaarstaat voor een nieuwe atletische uitdaging met haar skateboard en helm! Stapel de hokken op elkaar of zet ze naast elkaar en creëer zo een levendig en gezellig huis vol hondenkamers. Draai het hok om voor zijn bekende voorgevel. Verzamel ze allemaal en breid je 101 Dalmatian Street familie uit! Speelsets per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. 

- De hondenhokkenspeelsets hebben hun eigen thema dat de unieke persoonlijkheid en interesses van het personage weerspiegelt. ​
- Deze set bestaat uit een hondenhok (12,5 cm), een figuur van Dolly (8 cm) en een skateboard en helm.
- Fans kunnen de actie tegemoet skaten met Dolly, die altijd klaarstaat voor een nieuwe atletische uitdaging met haar skateboard en helm!
- Verzamel alle hondenhokken en stapel ze op elkaar om een gezellig huis vol hondenkamers te creëren.
- Draai het hok om voor zijn bekende voorgevel.
- Verzamel ze allemaal en breid je 101 Dalmatian Street familie uit!
- Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581790
Afmeting verpakking: 12,5 x 9,5 x 6 cm
Geschikt vanaf: 5 jaar
EAN code: 0887961718416
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.