Enchantimals Geschenkset Tuinieren

Afmeting artikel: lengte 15 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Zet de bloemetjes buiten met deze Enchantimals cadeauset met tuinset en laat je fantasie de vrije loop! Set bestaat uit: twee 15 cm grote Enchantimals poppen -- Fluffy Konijn pop en Danessa Hert pop -- Sprint Hert, Mop konijn, een bloempot met bloemen en accessoires die passen bij het thema. Elk onderdeel ziet er betoverend uit. De blauwe bloempot met vier verwijderbare bloemen heeft een haakje aan beide kanten waar je twee tuingereedschappen aan kunt hangen. Met de roze bloemenmand en het gietertje in de vorm van een konijntje kun je een heleboel verhalen naspelen. Kinderen vinden het fantastisch om de Enchantimals te helpen in hun betoverende bloementuintje en verhalen boordevol magie na te spelen. Beide Enchantimals poppen dragen kleurige outfits met verwijderbare rokken met bloemenprint. Bree Konijn pop heeft prachtig blauwgroen haar, draagt roze schoenen, een witte bontstola en een zonnehoed waar haar oortjes uit tevoorschijn piepen. Danessa Hert pop met paars haar draagt paarse laarsjes, een witte bontstola en een zonnehoed waar haar goudkleurige gewei uit tevoorschijn piept. Haar BFF Sprint heeft precies als Danessa een goudkleurig gewei en een bontrandje om haar nek. Mop konijn heeft een toefje pluizig wit haar en ziet er schattig uit. Ze staat te springen om een heleboel avonturen te beleven. Vertroetelen doen we het liefst in de wereld van de Enchantimals. Kinderen vinden het fantastisch om verhalen over de speciale band tussen vriendjes na te spelen. Verzamel alle Enchantimals-poppen en accessoires. Bouw je eigen wereld vol Enchantimals en bedenk betoverende verhalen.

Inhoud: Danessa Hert pop en Bree Konijn pop met outfits en accessoires, Sprint hert, Mop konijn, een bloempot, vier bloemen, een bloemenmandje en een gietertje.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581404
Afmeting artikel: lengte 15 cm
Afmeting verpakking: 21,5 x 13 x 6 cm
Geschikt vanaf: 4 jaar
EAN code: 0887961467161
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Enchantimals:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.