L.O.L. Surprise Collector's Case

Afmeting verpakking: 45 x 33 x 6 cm
Omschrijving
In een wereld waarin baby's het voor het zeggen hebben, weigeren kleine rockers een dutje te doen en voeren klassenvertegenwoordigers actie voor 'gratis pizza op vrijdag'! In deze wereld is werken hetzelfde als spelen. Niets is saai, want alles is een tikje verrassend en verbazend! L.O.L. Surprise! Modeshow on-the-go is een 4-in-1-speelset en koffer. Speel met L.O.L. Surprise!-poppen met de catwalk-speelset, display 18+ poppen en dieren, bewaar poppen en accessoires, en draag ze met je mee om L.O.L. Surprise! altijd bij je te hebben. Elke koffer bevat een verrassende populaire pop die opnieuw is uitgebracht. Gebruik lades om outfits en accessoires in te bewaren, klap de standaard op de achterkant uit om van de koffer een display te maken of gebruik de gaten in de koffer om die aan de muur te bevestigen. Koppel meerdere koffers aan elkaar voor nog meer mogelijkheden. Koppel ze zij aan zij om een bredere display te maken en een breder speelvlak te krijgen. Je kunt ze ook met de ruggen aan elkaar koppelen om een grotere koffer te krijgen. 2 stijlen om te verzamelen.

- L.O.L. Surprise! Modeshow on-the-go is een 4-in-1-speelset, opslag en meer!
- Speel, display 18+ poppen, bewaar en neem L.O.L. Surprise! met je mee!
- Inclusief populaire opnieuw uitgebrachte pop
- Inclusief opbergladen, uitklapbare standaard en gaten om aan de muur te bevestigen
- Koppel meerdere koffers zij aan zij aan elkaar (voor een extra breed speelvlak en als display) of met de ruggen tegen elkaar (voor een grote draagtas)
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4520455
Afmeting verpakking: 45 x 33 x 6 cm
Geschikt vanaf: 6 jaar
EAN code: 035051562689
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
  • Waarschuwing: Bevat kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.