Hatchimals Colleggtibles Rainbowcation - Lama Familie

Afmeting verpakking: 23 x 12 x 9 cm
35 % korting
Klik op de foto om in te zoomen.
Nu leverbaar
22,99 15, 00
In winkelwagen OK
Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van NL
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 51.198 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Omschrijving
Beleef een avontuur in het attractiepark met de lamabloemisten en de Hatchimals CollEGGtibles Family Carton. Elke Rainbow-cation Hatchimals-familie heeft zijn eigen unieke look en thema geïnspireerd door hun favoriete vakantie-activiteiten. Ontdek negen nieuwe families: de stoere wolven, koalakampeerders, lamabloemisten, luauluipaarden, glinsterende poedels, kattendansers, hondenpiloten, zeldzame schaatsende pinguïns en superzeldzame eenhoornkappers. Ze zijn allemaal zo schattig. Dit prachtig gedetailleerde Hatchimals-eierdoosje zit vol verrassingen: 10 lamapersonages die op Rainbow-cation zijn, twee speelaccessoires en een geheime attractiepark-speelset. Open de doos en ontdek vijf Hatchimals-eieren, twee ouders, één groot kind en de accessoires. Broed de eieren uit en ontdek de andere personages van deze familiedoos: drie kindjes en vier lieve lamababy's. Nadat je jouw nieuwe vriendjes hebt uitgebroed, til je het deksel van de familiedoos op om de speelset tevoorschijn te toveren. Vouw de voorkant van de doos naar beneden, zet de thema-achtergrond omhoog en geniet van de ultieme dag in het Hatchimals-attractiepark. Bevestig de eibodems op de speelset en plaats je personages erin om een draaiende eierattractie te maken. Gebruik ook de botsauto en boot voor je fantasiespel. Plezier gegarandeerd. Stal de familie uit in de doos of sluit de doos om de lamabloemisten overal mee naartoe te nemen. Je kunt meer dan 60 nieuwe Rainbow-cation Hatchimals verzamelen (speelgoed afzonderlijk verkocht) om alle negen Hatchimals-families compleet te maken. Hatchimals CollEGGtibles-verrassingsspeelgoed voor meisjes is het perfecte cadeau voor kinderen die houden van schattige speeltjes om te verzamelen, actiefiguren, poppen en klein speelgoed. Het is geweldig als verjaardagscadeau, als schoencadeautje, als kerstcadeau en nog veel meer. Beleef samen met de lamabloemisten familieavonturen met de Hatchimals CollEGGtibles Family Carton.

Inhoud: 10 Hatchimals CollEGGtibles, 2 accessoires, 1 kartonnen speelset, 1 bedrukt kaartje, 1 checklist, 1 gebruiksaanwijzing
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1070173
Afmeting verpakking: 23 x 12 x 9 cm
Geschikt vanaf: 5 jaar
EAN code: 778988382059
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Spin Master:
Kleur: Groen, Roze
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.
  • Waarschuwing: Bevat kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Heb je een vraag over 'Hatchimals Colleggtibles Rainbowcation - Lama Familie'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.