Smoby Supermarkt, 34dlg.

Beoordeling 5 / 5 door 1 klant
Afmeting artikel: 89 x 48 x 38 cm
Omschrijving
Boodschappen doen, afrekenen, vakkenvullen: in deze uitgebreide speelgoedwinkel van Smoby vind je alles om urenlang winkeltje te spelen! Loop langs de schappen, streep boodschappen van je lijstje af en stop ze in het karretje. Heb je alles? Tijd om af te rekenen!

Eindeloos winkeltje spelen in de supermarkt met speelgoedkassa
De veelzijdige speelgoedsupermarkt inclusief boodschappenkarretje heeft verschillende realistische functies. Achter de kassa toets je de prijzen van de boodschappen in op de werkende calculator en leg je het speelgoedgeld in de kassalade. De handscanner heeft licht en geluid, net als een echte!

Het speelgoedwinkeltje heeft maar liefst 34 accessoires, waaronder verschillende soorten boodschappen zoals groente en fruit. Verder heeft de speelgoedkassa een dummy microfoon voor omroepen, een klok en ruimte om aanbiedingen aan te prijzen. De speelgoedsupermarkt moedigt het aan om samen te spelen: om de beurt ben je klant of kassamedewerker! Wat vind jij het leukst?
De speelgoedsupermarkt van Smoby is gemaakt van stevig kunststof en heeft verschillende licht- en geluidfuncties. Werkt op batterijen (deels inbegrepen). Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Spelend leren
Het spelen van rollenspellen is ontzettend leuk, maar ook leerzaam. Met winkeltje spelen kruipt je kind in de rol van winkelmedewerker of klant en oefent hij of zij spelenderwijs vaardigheden zoals handmotoriek en rekenen. Het spelen met de verschillende soorten boodschappen is bovendien goed voor het leren (her)kennen van groente, fruit en andere producten.

Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1440712
Afmeting artikel: 89 x 48 x 38 cm
Afmeting verpakking: 65 x 49 x 20 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 3032163502302
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.
Reviews
Beoordeling
5 / 5 door 1 klanten
5 sterren
1 Reviews
4 sterren
0 Reviews
3 sterren
0 Reviews
2 sterren
0 Reviews
1 sterren
0 Reviews
Smoby Supermarkt, 34dlg.
Hoe controleren en plaatsen wij reviews?
Al onze reviews zijn van geverifieerde aankopen. Dit betekent dat de gebruikers de producten die ze beoordelen daadwerkelijk hebben gekocht. Deze controle gebeurt automatisch. Zo voorkomen we nep reviews. Wij plaatsen altijd alle reviews van geverifieerde gebruikers. Lobbes betaalt niet voor reviews.

Reviews
Op 2 februari 2023 heeft dit artikel gekocht