Cool Maker - Go Glam U-Nique Nagelsalon

Afmeting verpakking: 30 x 27 x 8 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Nu leverbaar
28, 99
In winkelwagen OK
Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van NL
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 50.927 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Omschrijving
Scrol en stempel de mooiste nagels met de Cool Maker Go Glam U-nique Nail Salon. Met deze manicureset voor thuis kun je je nagels stempelen en stylen zoals jij dat wilt. Je krijgt alles wat je nodig hebt om tot 250 nagels van elk formaat te ontwerpen. vijf ontwerppods, nagellak, een ingebouwde droger en opbergruimte. De set heeft zelfs een uitneembare stempel, perfect voor glamour onderweg. Met deze manicureset voor meisjes is het leuk en eenvoudig om je nagels professioneel te lakken.
Kies een ontwerppod en plaats deze in de machine. Lak vervolgens je nagels met een van de kindvriendelijkee kleuren Go Glam-nagellak voor kinderen, twee meegeleverd, plaats je hand onder de droger, zet hem aan en wacht vijf minuten tot je nagels droog zijn. Met de zoeker en draaiknop bovenop de machine blader je door de verschillende pictogrammen van de pod. Steek als je klaar bent je vinger in de machine en druk op de knop om te stempelen. Er zijn 120 unieke icoontjes om uit te kiezen, en je kunt de ontwerppods combineren om je nagels uniek en persoonlijk te maken. Met de letterontwerppod kun je zelfs tekstjes stempelen, zoals je naam. Als je nagelontwerp klaar is, breng je een laag van de glanzende topcoat aan, meegeleverd. Vergeet niet om ook je tenen te laten schitteren. Schuif de lade van de machine uit, verwijder de stempel, spreid je tenen, spreider meegeleverd, en herhaal het proces. Als je klaar bent, berg je de ontwerppods op in de basis van de manicureset en zet je de andere onderdelen in de opbergruimte. Neem de draagbare stempel van de U-nique Nail Salon overal mee naartoe en Go Glam met je vriendinnen.
Deze alles-in-één nagelstempelset is een geweldig cadeau voor meisjes en een perfecte activiteit voor logeerpartijtjes, feestjes, verjaardagen en meer. Vereist vier AAA-batterijen, niet inbegrepen. Voor meer manieren om je stijl aan te passen is er de Go Glam U-nique navulset, en met Shimmer Me Body Art maak je je eigen glittertatoeages, elk afzonderlijk verkocht. Lak en scrol thuis of onderweg voor de mooiste nagels met de Cool Maker Go Glam U-nique Nail Salon. Batterijen niet meegeleverd

Inhoud: 1 Go Glam Unique Nail Salon met droger en draagbare stempelmachine, 5 ontwerppods, 2 Go Glam nagellak, 1 Go Glam topcoat, 1 teenspreider, 1 gebruiksaanwijzing
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1070189
Afmeting verpakking: 30 x 27 x 8 cm
Geschikt vanaf: 8 jaar
EAN code: 778988391518
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Spin Master:
Aantal spelers: 1 of meer
Materiaal: Kunststof
Proefmonsters: Proefmonsters
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Heb je een vraag over 'Cool Maker - Go Glam U-Nique Nagelsalon'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.