L.O.L. Surprise OMG House of Surprises 4in1

Afmeting artikel: 122 x 122 cm
Omschrijving
LOL Surprise OMG Huis vol verrassingen – Nieuw poppenhuis van echt hout met 85+ verrassingen| 4 verdiepingen, 10 kamers inclusief lift, slaapkamer, zwembad, badkamer, volledig ingerichte keuken, woonkamer, dakterras, bioscoop, restaurant en meer

OMG! Check dit megacoole nieuwe huis! Het gloednieuwe, prachtige LOL Surprise OMG Huis vol verrassingen is 122 cm hoog en 122 cm breed met 4 verdiepingen en 10 kamers, waaronder een slaapkamer, badkamer, volledig ingerichte keuken, woonkamer, zwembad, dakterras, bioscoop, restaurant en meer. Elk van de 10 volledig ingerichte kamers is geschikt voor alle OMG-modepoppen en LOL Surprise-poppen! Laat je LOL Surprise-poppen en OMG-modepoppen in dit huis een glamourleven leiden zoals nooit tevoren! Geniet van de interactieve lampjes van de vuurkuil op het dakterras en check de echt werkende lift, afwasmachine in de keuken en meer. Met een spiraalglijbaan en een echt werkende lift waarin 2-3 poppen passen, hebben je LOL Surprise-poppen en OMG-modepoppen nu toegang tot elke verdieping van dit poppenhuis van 4 verdiepingen. Bovendien kunnen de meubels transformeren en draaien de kamers om extra functies te onthullen! Giet water in het zwembad en geniet van de zomerse warmte met je schattigste LOL-verzamelpoppen (niet inbegrepen). Dit droomhuis beschikt ook over een drive-inoptie en een garage. De lampjes voor de vuurkuil werken op batterijen (inbegrepen en vervangbaar). Poppen zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Geweldig voor je hele verzameling! Van MGA Entertainment, de makers van de LOL Surprise-poppen, speelgoed en speelsets voor meisjes en jongens, Rainbow High-modepoppen, Na Na Na Surprise-poppen, Little Tikes, Poopsie Slime Surprise-meisjespoppen en nog veel meer favoriete merken. Superleuk verjaardagsgeschenk voor kids of cadeau voor elke gelegenheid. Perfect voor creatief en fantasierijk speelplezier voor kinderen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4520663
Afmeting artikel: 122 x 122 cm
Afmeting verpakking: 71 x 22 x 1 cm
Inclusief batterijen: Ja
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 0035051576747
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.