Barbie Pizzabakker Speelset met Kleideeg

Afmeting artikel: lengte 29 cm
Barbie Pizzabakker Speelset met Kleideeg Barbie Pizzabakker Speelset met Kleideeg Barbie Pizzabakker Speelset met Kleideeg Barbie Pizzabakker Speelset met Kleideeg Barbie Pizzabakker Speelset met Kleideeg Barbie Pizzabakker Speelset met Kleideeg Barbie Pizzabakker Speelset met Kleideeg Barbie Pizzabakker Speelset met Kleideeg Barbie Pizzabakker Speelset met Kleideeg Barbie Pizzabakker Speelset met Kleideeg Barbie Pizzabakker Speelset met Kleideeg Barbie Pizzabakker Speelset met Kleideeg Barbie Pizzabakker Speelset met Kleideeg Barbie Pizzabakker Speelset met Kleideeg Barbie Pizzabakker Speelset met Kleideeg Barbie Pizzabakker Speelset met Kleideeg Barbie Pizzabakker Speelset met Kleideeg Barbie Pizzabakker Speelset met Kleideeg
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
De Barbie-pizzabakkerspop is klaar voor heel wat bakplezier met de pizzabakkerspeelset, deeg in drie verschillende kleuren en accessoires waarmee kinderen hun eigen pizza's in miniformaat kunnen maken! Jonge foodies kunnen op het deeg drukken, 'saus' en 'kaas' toevoegen en dan snijden en opdienen, zodra ze de betaling natuurlijk hebben geïnd! De bewegende lopende band houdt het eten en de verbeeldingskracht in beweging. Begin met het beige en roodkleurige deeg: gebruik de pizzapers om de pizzakorst te pletten en leg de pizza met de saus dan in de bakvorm op de lopende band. Schuif het hendeltje zodat de pizza onder de kaasrasper komt te staan. Voeg 'kaas' toe met behulp van het witte deeg: druk op de versnipperaar en zodra de rasper op de juiste positie staat, draai je het hendeltje om de geraspte kaas over de pizza te sprenkelen. Beweeg het hendeltje opnieuw en schuif de pizza in de brandende oven. Als je denkt dat de pizza klaar is, gebruik je de pizzaschep om de pizza in de bakvorm te leggen en in stukken te snijden. Serveer een pizzapunt op een bord (er zijn er twee) of leg in de pizzadoos als afhaalmaaltijd. Drie soorten drankjes, die in de hand van de Barbie-pop passen, zorgen voor nog meer speelplezier. Leg restjes in de minikoelkast onder de toonbank; een plank onder de loopband dient als extra opslagruimte. De Barbie-pizzabakkerspop is klaar om de beste pizza te serveren met een wit topje met pizzathema, een roze met wit geblokte rok, een groen schort, roze schoenen en een roze pet. Met zoveel leuke onderdelen kun je de hele dag spelen en tal van dingen ontdekken, want met Barbie you can be anything!

Inclusief Barbie-pop met pizzabakkerskleding- en accessoires, pizzeria met werkstations en werkende onderdelen, drie soorten gekleurd deeg, kookgerei en een kassa. Pop kan niet los staan.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581376
Afmeting artikel: lengte 29 cm
Afmeting verpakking: 39,5 x 32,5 x 7,5 cm
Geschikt voor: Vanaf 3 jaar
EAN code: 0887961527384
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Barbie: Barbie Chelsea - Camper Barbie Skipper - Kinderspeelkamer Speelset Barbie Droomhuis Barbie Dreamtopia Eenhoorn met Pop Barbie Club Chelsea Verkleedpop Eenhoorn Meer...
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.