Enchantimals Speelset - Nachtuiltjes Slaapfeestje

Afmeting: lengte 15 cm
Omschrijving
​De Nachtuiltjes set voor het naspelen van verhalen uit de wereld van Enchantimals is absoluut betoverend - de 15 cm grote Uiltje Ohana-pop met twee uilenvriendjes en accessoires beleven eindeloos veel avonturen in het bos. Bedenk steeds weer nieuwe verhalen met de kleurige onderdelen van de nachtuiltjes-set die voorzien zijn van leuke details. Het bed van het uiltje heeft de vorm van een nest. Aan de binnenkant zie je een roze kussen en aan de buitenkant zie je takken. Een opengeslagen sprookjesboek bevordert de creativiteit. Het drietal kan de drie flesjes melk en het bord met koekjes samen delen! Enchantimals Uiltje Ohana-pop is klaar voor een logeerpartijtje. Ze draagt een verwijderbare rok met een kleurige wolkenprint, gele pantoffels en een wollige stola. Met haar slaapmasker op droomt ze zoete dromen. Het lange blauwe haar en haar gezichtje dat een beetje lijkt op dat van een uil zorgen voor een dromerig effect. Haar twee uilenvriendjes - een middelgrote en een kleine - zien er lief uit met hun pluizige kopjes. De ene draagt een slaapmuts en de andere een slaapmasker. Wie blijft er het langst wakker? Vertroetelen doen we het liefst in de wereld van de Enchantimals. Kinderen vinden het fantastisch om verhalen over de speciale band tussen vriendjes na te spelen. Verzamel alle Enchantimals-poppen en accessoires.

De set bevat Enchantimals Uiltje Ohana-pop met outfit, accessoires één middelgroot uiltje, één klein uiltje, één bed in de vorm van een nest, een sprookjesboek en een bord met koekjes. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581340
Afmeting: lengte 15 cm
Geschikt vanaf: 4 jaar
EAN code: 0887961450156
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Enchantimals:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.