Polly Pocket Pollyville - Snoepwinkel

Beoordeling 5 / 5 door 1 klant
Afmeting artikel: 9 x 9 x 7 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Bedenk zelf de leukste verhalen met deze Polyville Snoepwinkel die open kan en beleef honingzoete avonturen met leuke verrassingen!

- Je kunt de snoepwinkel openen en uitklappen. Hij heeft 4 verdiepingen voor honingzoet speelplezier, micropoppen Polly en Lila, 1 stickervel en 5 microaccessoires. Zet de tafel en stoelen, de beweegbare lollyschommel (met plek voor beide poppen) en de roze afneembare gummybeer binnen of buiten neer.
- En dat is nog niet alles, want in de snoepwinkel vind je ook een popcornapparaat dat echt poft, een peperkoekhuisje dat open kan, een kauwgomballenapparaat en een snoepbakje dat open kan!
- Je kunt de snoepwinkel koppelen aan andere Pollyville Winkels (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar) en de stoepen op elkaar laten aansluiten om een echte winkelstraat te bouwen!
- Je kunt de snoepwinkel openen om de 4 etages te ontdekken of hem opvouwen en als aparte winkel van 360 graden gebruiken!

Kom mee spelen bij ons in Pollyville, het thuisstadje van Polly Pocket waar je grote verrassingen te wachten staan! Deze Polyville snoepwinkel is geïnspireerd op Polly's eigen kleine woonplaatsje en staat garant voor honingzoete avonturen met de micropoppen en accessoires die je overal in de winkel kunt plaatsen en waarmee je zelf de leukste verhalen kunt bedenken! Je kunt de winkel openen en uitklappen. Hij heeft 4 etages vol zoete lekkernijen, microfiguren van Polly en Lila, 1 stickervel en 5 microaccessoires, waarmee je heerlijk kunt spelen! Bepaal zelf waar je de tafel, stoelen en beweegbare lollyschommel (met plek voor beide poppen) neerzet en bedenk de leukste verhalen. Bovendien krijg je er een roze afneembare gummybeer bij voor nog meer speelplezier! En dat is nog niet alles, want in de winkel vind je ook een popcornapparaat dat echt poft, een peperkoekhuisje dat open kan, een kauwgomballenapparaat en een snoepbakje dat open kan! Dankzij de Polly Stick™ technologie kun je de poppetjes van Polly™ en haar vriendinnen overal in de winkel zetten. Plak een sticker van het stickervel (meegeleverd) in de winkel, zodat de poppetjes erop blijven staan. Koppel de Pollyville™ Winkels aan elkaar en pas de stoepen op elkaar aan om een echte winkelstraat te maken! Kinderen en hun mamma's zijn gek op alle speelmogelijkheden! Elke winkel kan met accessoires en al gemakkelijk en compact worden opgevouwen, zodat kinderen zowel thuis als onderweg heerlijk kunnen spelen. Verzin nog veel meer verhalen terwijl je je eigen wereld bouwt en aanpast met de favoriete kleine plekjes en voertuigen in Pollyville! Verzamel ze allemaal! Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. 4 jaar en ouder.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581918
Afmeting artikel: 9 x 9 x 7 cm
Afmeting verpakking: 29,3 x 20,4 x 7,8 cm
Geschikt vanaf: 4 jaar
EAN code: 0887961829365
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Polly Pocket:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.
Reviews
Beoordeling
5 / 5 door 1 klanten
5 sterren
1 Reviews
4 sterren
0 Reviews
3 sterren
0 Reviews
2 sterren
0 Reviews
1 sterren
0 Reviews
Polly Pocket Pollyville - Snoepwinkel
Hoe controleren en plaatsen wij reviews?
Al onze reviews zijn van geverifieerde aankopen. Dit betekent dat de gebruikers de producten die ze beoordelen daadwerkelijk hebben gekocht. Deze controle gebeurt automatisch. Zo voorkomen we nep reviews. Wij plaatsen altijd alle reviews van geverifieerde gebruikers. Lobbes betaalt niet voor reviews.

Reviews
Op 3 augustus 2020 heeft dit artikel gekocht