Polly Pocket Big Pocket World - Cactus ranch Polly & Shani

Afmeting artikel: 11 x 11 x 4 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Deze prachtige, compacte Pocket World Cactus Cowgirl Ranch is ideaal voor speelplezier onderweg en staat garant voor een gaaf ranchavontuur met micropoppen Polly en Shani, en hun 2 schattige paardenvriendjes!

- Open de compacte speelkoffer en ontdek leuke activiteiten en geheime plekken. Zo kan de staldeur open (pop of paard past in de stal), kan Polly of Shani een rondje op het paard rijden door aan het vat te draaien en kan het hek in de omheining in het hek open. Bovendien kun je het hek omhoog tillen voor nog gewaagdere sprongen met het paard. Daarnaast kan een van de poppen een rit in de heteluchtballon maken (deze beweegt omhoog en omlaag), kun je de hagedis bewegen om de cactussen in beweging te brengen en kunnen de meiden op een strobaal tot rust komen. Beleef een onvergetelijke tijd op de ranch!
- Bij de compact, die klein genoeg is om overal mee naartoe te nemen, zit een hengsel zodat kinderen hem als armband of tas kunnen dragen!
- Met leuke activiteiten en accessoires zijn de poppen Polly en Shani helemaal klaar voor het ultieme avontuur op de cactusvormige ranch!
- Dankzij de Polly Stick technologie kun je de poppen overal op de Compact neerzetten. Plak de sticker van het stickervel (inbegrepen) waar je maar wilt en zet de poppetjes erop zodat ze blijven staan.

Hoog tijd voor zomers speelplezier met Polly Pocket! Neem deze prachtige Pocket World in de vorm van een cactus overal mee naartoe en beleef te gekke avonturen op de ranch met de micropoppen Polly en Shani, en hun 2 schattige paardenvriendjes! Open de compacte speelkoffer en ontdek leuke activiteiten en geheime plekken. Zo kan de staldeur open, zodat je een pop of paard in de stal kunt zetten. Of draai het vat in het rond en laat Polly of Shani er op hun paard omheen rijden. Daarnaast kan het hek in de veekraal open en kun je het paard spectaculaire sprongen laten maken (til het hek iets omhoog voor nog gewaagdere sprongen). En dat is nog niet alles, want je kunt Polly of Shani een ritje laten maken in de heteluchtballon (deze beweegt omhoog en omlaag), de hagedis bewegen om de cactussen in beweging te brengen en de meiden op een baal stro neerzetten zodat ze even kunnen uitrusten. Ga mee op avontuur, kleine vriendjes! Bij de compacte Pocket World Cactus Cowgirl Ranch zit een hengsel waardoor kinderen hem als armband of tas kunnen dragen! Dankzij de Polly Stick technologie kun je de micropoppen overal op de compact zetten. Plak een sticker van het stickervel (meegeleverd) op de Compact, zodat de poppetjes erop blijven staan. De compact is klein genoeg om altijd en overal mee naartoe te nemen voor leuke Polly Pocket avonturen. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. 4 jaar en ouder. ​
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581912
Afmeting artikel: 11 x 11 x 4 cm
Afmeting verpakking: 29,2989 x 20,5003 x 7,2009 cm
Geschikt vanaf: 4 jaar
EAN code: 0887961828474
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Polly Pocket:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
  • Waarschuwing: Bevat kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.